Miért apad a fidesz támogatottsága?
Hévízen korábban a fidesz jelöltje nyert 100 százalékkal. Most pedig egy függetlennek álcázott balos nyert, 62 százalékkal. Akkor itt is csalás történt?
Bizonyíték nélkül felesleges okoskodni.
ma 22:09
Látom a szövegértés nem az erősséged. (feltételes mód)
Szörnyű választási csalás, hogy vagy képes ezekre szavazni?
De ha kell tudok linkelni az új messiásról is és az ennél kicsit fajsúlyosabb ügyeket.
"Választási csalast használó partnak vagy a fizetett trollja." Ezt onnan tudod, hogy az összes hülye ellenzéki toposzod cáfolni próbáltam? (az meg fel se tűnik, hogy az első kommentem 4-5 darab 75%-os pontozta le, nyilván ők csak függetlenobejktív médiát fogyasztók és még csak véletlenül se kamu profilok)
De azért szép, hogy az ilyen emberek szeretik lebirkázni a Fideszeseket, akiknek egy saját gondolatuk nincs. Kb. mint a szektások, betanuljátok a szöveget, hogy a 2 millió szegény, korrupció, bezzegrománia, választásicsalás és így meg lehet a gondolkozást spórolni.
ma 22:13
gondolom a német, osztrák, ... gazdaság is Orbán miatt nem nő.
Nézzél már szét kicsit az EU-ban, mindenhol gondok vannak ez nem magyar sajátosság.
ma 23:13
Miben ferdítettem kedves? Tudod ha nem írod le akkor nem tudlak megcáfolni. :D
"te annyira osto ba vagy h ..."
Te meg annyira, hogy képes vagy egy újságcikket dokumentumnak beállítani...
Kérdezőnek nincsenek érvei, hiteles forrásai és ezt a hiányosságát sértegetéssel próbálja palástolni. Egy ilyennel nem érdemes vitázni, fejezzük is be, ez nem a mi szintünk.
Fizetett bérenc ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!