Ha Magyar Péterről intim felvételeket hoz ki a propaganda, az árthat a népszerűségének, vagy épp ellenkezőleg?
#9 A diplomamunka egy dolog - az a közéletre tartozik, hogy én tisztességesen szereztem-e a diplomámat vagy csaltam. Aki ebben csal, az másban is hajlamos csalni!
A MAGÁNÉLET viszont magánügy - kivéve, ha olyanról van szó, aki mások magánéletében vájkál.
A jobboldali homofób homokosokkal sem az a baj, hogy melegek, hanem hogy képmutató farizeusok, akik vizet prédikálnak és bort isznak! A szánalmas, meghasonlott, léthazugságban vergődő állapotuk a közügy, nem pedig az, hogy kivel fekszenek le vagy kivel nem.
Én a Borkai videóját sem néztem meg, tudatosan - egyszerűen nem érdekel sem a micsodája, sem az, hogy hova dugja. Arról viszont megvan a véleményem, ha ezek beszélnek családról, Istenről, klasszikus családmodellről, a házasság szentségéről...
"Mindenekelőtt oltalmazzátok meg magatokat a farizeusok kovászától, mely a képmutatás!" (Lk. 12:1)
Mivel én Magyar Pétert sosem hallottam mások szexualitásában vájkálni, se képmutató ál-erkölcsösséget tukmálni, se homofób dumákat terjeszteni, felőlem azzal fekszik le, akivel akar - még az se érdekel, ha férfiakkal (ameddig konszenzuális és nem törvénybe ütköző)!
Ő nem vájkált a mások magánügyeiben - én miért vájkáljak az övéiben? Amíg nem képmutató farizeus, álszent, hazug, álkeresztény, ál-erkölcsös hipokrita, addig szexeljen boldogan, akivel jól érzi magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!