Varga 'Fair Right' Ádám pontos címe ismert pl. cégbejegyzés végett?
A Jólvanezígy egyik legújabb műsorából derül ki, hogy Varga Ádám a Pestisrácoktól elkezdte az egyik főszerkesztő családját zaklatni, az egyik nagyszülőjét kereste fel magán címén és kezdte el a házánál vegzálni. Van valami nyilvános információ arról, Varga Ádám hol lakik, pl. cég bejegyezve oda?
Előre is köszönöm az információt!
11: Más egy amatőr Youtube csatorna egy egyszerű videóssal és más egy sajtótermék (Pesti Srácok) a saját sajtósával. Utóbbin sokkal nagyobb a felelősség.
Különbséget kellene tudni tenni. De még azok sem látják a különbséget, akiknek kellene.
Mi lesz a következő? Más videósoknak is megpróbálják valahogy a tudtára adni, hogy nem teszik amit csinálnak?
Például Radics Petinek? Őt már nem nagyon merik piszkálni, mert majdnem 1 millió követője van és egy 140 kilós rocker, aki gyorsan helyére repíti azt, akiről úgy gondolja, hogy zaklatja.
12: amatőr? ő egy sokmillió forintos forgalmú youtuber és nézett a csatornája, ez nem nevezhető egyszerű videózásnak. majdnem naponta vannak videóik, az ilyet főállásban csinálják, mert egy videó elkészítése nem fél óra. szerintem a kamera amivel felveszik a felvételeket több százezer, vagy milliós értékű. ezt amatőrnek meg egyszerűnek nevezni szinte sértő. szerintem neked semmi fogalmad nincs arról hogy egy videós mennyi munkát, időt belefektet ebbe.
aki az interneten szerepel az vállalja azt is hogy kritizálják, ilyen világot élünk.
értem a szimpátiád iránta, de az igazság ez, akkor is ha lepontoztok.
13: Aranyos, hogy a helyében kikéred magadnak az amatőr megjegyzést. Kár, hogy ezt csak azért tetted, hogy utána kijelenthesd, hogy igenis közszereplők. Nem azok, ettől biztosan nem.
A drága technika még senkit nem tett profivá. Drága holmikat bárki vehet, attól nem lesz profi. Példálózhatnék más régebbi videósokkal, de inkább nem terelem más irányba. Ha egyáltalán drága holmik. Mert nem hinném.
A fókuszcsoport csatorna nézettségét és méretét ma már egy Minecraftozást közvetítő 10 éves gyerek is könnyen el tudja érni. Ez sem jelenti azt, hogy egy csatorna profi.
Van fogalmam arról, melyik műfaj mennyi teendővel jár. Ha nem tudnád, ez műfajonként eltér. Valamelyik szinte semmilyen utómunkát nem igényel és előkészületeket is alig. A beszélgetéseik megtervezettek, vágottak, ennek ellenére sem mondanám, hogy professzionálisak.
Ők maguk sem mondanák magukat professzionálisnak. De ők így jók, ahogy vannak. Ha professzionálisak is lennének, akkor sem jelentené azt, hogy automatikusan közszereplők.
A partizán professzionális, csak hogy legyen összehasonlítási alap.
Végül, de nem utolsó sorban, nem kedvenceim, legfeljebb heti egy műsorukat hallgatom meg, ha olyan a cím. Csakhogy, ezek után kicsit több a szimpátiám irántuk és ez neked is köszönhető. Csak így tovább, mások szimpátiáját is állítsd melléjük.
17: a válaszodra úgy gondoltam mint aki azt gondolja hogy napi fél óra munkája az amit az a csatorna csinál. értem már mire gondolsz.
azt hogy kivel szimpatizálsz az a te dolgod. én el tudom magamtól dönteni nekem mi a szimpatikus, számomra nem kell másoknak megmondani hogy mivel szimpatizáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!