Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Varga 'Fair Right' Ádám...

Varga 'Fair Right' Ádám pontos címe ismert pl. cégbejegyzés végett?

Figyelt kérdés

A Jólvanezígy egyik legújabb műsorából derül ki, hogy Varga Ádám a Pestisrácoktól elkezdte az egyik főszerkesztő családját zaklatni, az egyik nagyszülőjét kereste fel magán címén és kezdte el a házánál vegzálni. Van valami nyilvános információ arról, Varga Ádám hol lakik, pl. cég bejegyezve oda?

Előre is köszönöm az információt!

okt. 5. 16:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Ha a szemet-szemért, fogat-fogért elv fog érvényesülni az országban, akkor mi is oda fogunk jutni, mint az arab-izraeli konfliktus, ők pont ugyanigy gondolkodnak.
okt. 5. 17:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Első kommentelő, a kormánynak nem ez a célja ha ráküldi a propagandistáját 90 éves hozzátartozókra?
okt. 5. 17:38
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Engem, nem érdekel a kormány, erőszakra, akkor sem lehet erőszak a válasz.
okt. 5. 18:00
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem meg oda kell menni
okt. 8. 13:39
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

Ha a fókuszcsoportos Ádám ezt szeretné, akkor kiszivárogtatta volna a címét.

Szerintem nem akarja, hogy tovább eszkalálódjon az ügy, mert ki tudja, hogy ez a súlyos elmebeteg pszichopata hogyan reagálna.

Az egyetlen értelmes lehetőség, hogy a családja feljelentést tesz, mert ez már BTK-s eset:

§ Zaklatás. 222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Lehet, hogy akkor is kimosdatja a fidesz, de legalább abbahagyja.

okt. 8. 15:13
 6/18 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg oda kell menni"

Szerintem meg inkább a szülei lakásához kéne menni és megkérdezni tőlük, hogy azért lett ilyen a fiúk, mert szexuálisan molesztálták kiskorában.

okt. 8. 15:14
 7/18 anonim ***** válasza:

5: "őt rendszeresen vagy tartósan"

egy interjú még nem számít zaklatásnak, ezért semmi nem lenne az ügyből. ha sűrűn megy oda akkor érvényes ez.

okt. 8. 15:32
 8/18 anonim ***** válasza:
78%
7: Az alapján, amit a fókuszcsoportos Ádám elmondott, ez már olyan szintű, hogy ők kifejezetten zaklatásként élik meg. Nem közszereplők a családtagjai, semmi alapot nem adnak bármilyen riportra. Csak egy amatőr videós a Fókuszcsoport Youtube csatornáin, aki politikai témában is beszélget, ezért ő sem biztos, hogy közszereplőnek minősül.
okt. 8. 15:43
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
8: ezt majd a bíróság döntené el. ádám vallomása mindössze a történet egyik fele. manapság az áldozatok szeretnek túlozni, az elkövetők kicsinyíteni.
okt. 8. 16:00
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg fogjuk tudni. Amennyire jók az információim. De én azért nem innék előre a pesti srácok embere helyében arra, hogy a javára döntenek.
okt. 8. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!