Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Regisztráltál már a DÁP-ra?

Regisztráltál már a DÁP-ra?

Figyelt kérdés

Társadalmi egyeztetésre bocsátották a Digitális Állampolgárság Programról szóló törvénytervezetet, amely az állami ügyek "mobilra költöztetését" szabályozza.

[link]

Azt írja a cikk, hogy október 9-ig várják a véleményeket. De hová?

okt. 4. 01:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10: Mindegyik, az információ hatalom, sosem tudhatod, mikor használják fel ellened. És ha azt mondod, hogy "akkor ne tedd x triviális hétköznapi dolgot sem, amit mindenki megtesz" akkor a válaszom az, hogy ÉN nem is teszem AZT SEM. Return to Monke.
nov. 1. 18:03
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Az az információ hatalom hogy tudják mikor megyek be hozzájuk okmányügyet intézni..?

Nálunk a fogászatra is időpontot kell foglalni. Nem gondoltam hogy ez probléma. De ha fáj a fogad bemehetsz időpont nélkül is. Okmányirodába is.

nov. 1. 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Okmányirodába mindig időpont nélkül járok. Magán fogászatra meg olyan névvel és kitalált TB számmal megyek amivel akarok. Semmilyen törvény nem tiltja sehol a hamis adatok megadását.
nov. 1. 20:42
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem. A gutaütés kerülget, hogy végre megtanulok valamit az interneten, de állandóan újítanak, és kezdhetem azt tanulni. Ehhez én már öreg vagyok. Megszüntetik az ügyfélkaput?
nov. 1. 23:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsó:

A sima ügyfélkapu belépés megszünik 2025 januártól..Ügyfélkapu+ lesz helyette, se ahhoz DÁP vagy authenticator-os okostelefonos program kell majd pluszba, hogy betudj képni

nov. 2. 07:26
 16/18 anonim ***** válasza:
15# Köszönöm. Ez elég baj, mert nekem egyik sincs, de az ügyfélkaput használtam néha.
nov. 2. 07:51
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
Sárgacsekk és sorbanállás halálig. És mondom ezt hardcore gamerként.
nov. 2. 17:16
 18/18 anonim ***** válasza:
17# Sárgacsekket akkor láttam, mikor a szomszédasszony megkért, hogy adjam fel. 50 éve van folyószámlám, arról vonnak mindent.
nov. 2. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!