Hallottátok hogy megelőztük Ausztriát?
Figyelt kérdés
Ausztria csak 2025-ben fogja vezeti be a betétdíjas flakon/alu doboz/üveg visszaváltó rendszertokt. 2. 17:42
1/12 anonim válasza:
Jobban teszik ha nem vezetik be, elég tragikus a dolog.
3/12 anonim válasza:
Eddig dobtam a szelektívbe úgy hogy összenyomtam, ez a ner visszaváltás nem tudom mire volt jó csak az Orbán rezsimnek másnak nem.
4/12 anonim válasza:
Államadóságban? Inflációban? Valutagyengülésben? Népességfogyásban? El nem indult vonatok számában?
5/12 anonim válasza:
A logisztikai plusz költség az üzemanyag pluszban a dolgozók bére meg cipelészni, hogy ez mire jó mikor simán mehetne a szelektívbe, botrány.
7/12 anonim válasza:
Remelem Orbán belebukik ebbe a flakon mutyiba végre.
8/12 anonim válasza:
Az Orbán rezsim hülyeségét ne vegyek már át.
9/12 anonim válasza:
A hajléktalanok eddig szétdobálták most meg szedik össze a flakonokat. 🙂
10/12 anonim válasza:
Igen és majd Viktorta megint ugathat, hogy a hanyatló Nyugat tőlünk vette át a metódust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!