Fideszek, hallottátok, hogy Orbánt "Orbán takarodj-gyal" fogadták Prágában?
Figyelt kérdés
A V4 legutáltabb politikusa. Szerintem a 3 millió szavazóján kívül nem igazán szeretik Európában.febr. 27. 15:42
1/11 anonim válasza:
Nyilván spontán akció volt magyarul skandálva, és nem a globalisták szervezték meg....
2/11 anonim válasza:
Én nem hallottam. Te biztos közelebb laksz, ha olyan hangos volt, hogy odáig hallatszott.
3/11 Ársapkás Alispán válasza:
Kár, hogy nem kövezték meg.
4/11 PMC Wagner válasza:
Politikusok közt lehet a legutáltabb de a közvéleményen meglepődnél milyen népszerű külföldön. Tudod ott a korrupcio stb. mértékével nincsenek tisztában, nem nagyon jutnak el ezek az infók ( ahogy forditva sem egyebkent) csak az europai politika amiben jól csengő dolog hogy valaki szembe széllel hugyozik
5/11 anonim válasza:
Anno Orbánék is elmentek Prágába tüntikézni, meg is verték őket (meg is látszik rajtuk), most meg őt utálják!
Ilyen a világ; Prága egy szabad város, nem tűri az idiótákat!
6/11 anonim válasza:
Nem nagyon vagy tájékozott, Orbán Viktor sokszor népszerűbb más EU-s országokban felmérések szerint, mint Magyarországon. Egy ilyen minitüntetést egy milliós városban meg bárki össze tud rántani.
7/11 anonim válasza:
Orbán népszerűségét sehol nem mérik a világon, csak Orbán szeretné ezt!
Itt sem mérik más országok vezetőinek népszerűségét, mert semmi értelme!
8/11 anonim válasza:
Nem hallottam róla, vagy ha ez meg is valósult, akkor nem ebben a dimenzióban és nem Viktortára értették.
9/11 anonim válasza:
Az M1 még nem számolt be róla. Biztos így volt vagy csak a kérdező találta ki a történetet?
10/11 anonim válasza:
Csehül a taka-rogy jelentése hogy isten hozott, de azért csak nyugodtan Orbánozzatok, lipsikék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!