Orbán Bazsi mikor repül a kormányból?
Figyelt kérdés
Tóniék vajon megvárják a közvélemény-kutatási adatokat?szept. 30. 22:42
11/17 anonim válasza:
Amikor megbuzzan. Szájjel Jóska is nyugalomba vonult. Ez az egyetlen olyan bűncselekmény ami alkalmatlanná tesz valakit a kormányzásra. Buzulni bűn!
12/17 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy mára eltakarodik!!!
Mi haszna lehet még egy ilyen lejáratódott idiótának?!
13/17 anonim válasza:
Ha a kegyelmi botrányból indulunk ki hogy milyen nehezen mondtak le utàna a csajok szerintem egy ilyen kis "bicsaklás" miatt nem fog visszavonulni
14/17 anonim válasza:
No de ez a politikai izgató NEM ALKALMAS arra amire tartja a gazdája!
Holnap menjen a sunyiba!
15/17 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy a Fidesz kemény mag szavazóréteg egy komcsi gyülekezet.
Ilyenkor hol vannak, miért nem háborodnak fel? Miért nem zavarják el Balázskát, attól még az Viktor maradhat a posztján.
16/17 anonim válasza:
Most is ott vigyorgott a kihelyezett kormányülésen, mint pék kutyája a kiflire - sok értelem nem volt a tekintetében!
Miért járatja le magát a fidesz ezzel a nyüzüge elmeroggyanttal?
17/17 anonim válasza:
Nem fog bukni - sokat tud, és ha bukna, pofázna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!