Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem aggaszt a vezető...

Titeket nem aggaszt a vezető fideszes politikusok 💥HÁBORÚPÁRTISÁGA⁉?

Figyelt kérdés

Szó szerint ezt mondták:

orbán viktor: "orbán balázs is velünk harcolna"

orbán balázs: "én ott leszek fegyverrel a kezemben"

Mi ez ha nem HÁBORÚPÁRTISÁG?

Eddig mindig a fideszre szavaztam, de én nem fogok HÁBORÚPÁRTI politikusokra és pártokra szavazni, úgyhogy le a fidesszel!

#HÁBORÚPÁRTI💥
szept. 28. 14:12
A kérdező szavazást indított:
Békepárti vagyok, ha megtámadják az országom én nem harcolnék, akkor sem ha elvennék mindenem és az ország szuverenitását is. Tehát le a fidesszel.
Háborúpárti vagyok, ha megtámadnak egy országot, akkor joga van védekezni. Amelyik párt v. politikus nem ezt mondja, akkor arra nem szavazok.
7 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%
Elég szomorú hogy ennyi idő után csak ez a két mondat változtatta meg a véleményed miközben ripityára baxták az országot de te tudod...
szept. 28. 14:17
 2/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki hol élt az elmúlt 1.5 évtizedben. Jó reggelt kívánok. Ott kezdődik, hogy Orbán egyik első intézkedése volt, hogy elkezdjen haderő után nézni. 2011-ben a szlovákok már be is pánikoltak, hogy Gyurcsánytól/Bajnaitól egy szó szerint államcsődben lévő országot átvesz Orbán, és azonnal a katonaságot intézi? Miért ez neki a legfontosabb? Biztos valamire készül... bár a szlovákok mindentől bepánikoltak.

2016 körül találták ki, hogy a szűk régióból a legerősebb katonai ország leszünk, és terveztek ide fél tucat lőszergyárat, a lynx gyárat, légiradar gyár, helkoptergyár, lőfegyvergyártás... és ... Nálunk épült akkoriban a Rhenimetall egyik legnagyobb gyára, rendeltünk légiutántöltésre is alkalmas repülőket, amik tán pont most érkeztek meg, az izraeli vaskupola radarrendszer elemeivel.

Aztán katonai szanitéceket képzünk Ukrajnának, ellátunk sebesülteket, mi üzemeltetjük a fegyverszállító repülőket (ha nem is mi repülünk vele), Ukrajna áramimportjának a fele tőlünk megy, és mi tankoljuk meg az ukrán hadsereg tankjait a Tiszai finomítóból. (Ráadásul állítólag 2014-ben amikor Orbán eladott T72 tankokat, akkor közvetítőkön keresztül Ukrajnának adtuk el, de ez csak apró megjegyzésbe)

A fidesz mindig is ilyen volt, nem 10 perce lettek "háborúpártik"

szept. 28. 14:24
 3/25 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező, nem kicsit árulkodik az ostobaságodról és elfogultságodról a szavazásra tett 2 válaszlehetőséged.

Minek írsz ki olyan kérdést aminél nem is érdekelnek a valódi válaszok? Tényleg darabra fizetnek a ballib oldalon?

szept. 28. 14:33
 4/25 anonim ***** válasza:
42%
Igen, miért a fidesz trollokat nem teljesítményre fizetik?
szept. 28. 14:35
 5/25 anonim ***** válasza:
Miért aggasztana, évek óta azt propagálják. Álandóan azt szajkózzák.
szept. 28. 14:53
 6/25 anonim ***** válasza:
Nem
szept. 28. 14:55
 7/25 Justinianus ***** válasza:
25%

Hát ezt pont nem háborúpártiság.

Te még a szavak jelentését sem érted.

szept. 28. 14:58
 8/25 anonim ***** válasza:
10%

- Honnan ismered fel, ha egy embernek nincs humorérzéke?

- 4 és fél pipája van a GyK-n.

szept. 28. 15:22
 9/25 anonim ***** válasza:
33%
2 pipájáról hamar felismerni a Fideszes bérkommentelőket.
szept. 28. 15:24
 10/25 anonim ***** válasza:
42%

És még hallucinálsz is. Szar lehet így élni.

szept. 28. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!