Szinte biztos, hogy kormányváltás lesz 2026-ban?
Figyelt kérdés
A Fidesz tájékán már rendszeressé váltak a botrányok. Magyar Pétert a propaganda nem tudta még kikezdeni. Ez az Evelines ügy se érdekel senkit kb, gyenge próbálkozás volt.szept. 28. 07:06
1/10 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy hagyományos keretek közt nem lesz. Hogy lesz-e, azt nem tudom, nem vagyok jós, de, hogy ez nem választások álltal fog bekövetkezni, arra viszont mérget vehetsz, médium nélkül is. A választási rendszerünk és a kialakitott NER szigetek nem engedik.
2/10 anonim válasza:
Nem lesz. Lesz valami osztogatás, pl. Megint visszafizetik az szja-t.
3/10 anonim válasza:
Ezt most nem lehet megmondani, de az tuti, hogy a Fidesz mindent be fog vetni.
5/10 anonim válasza:
4, kinai, japán, grúz, orosz meg istentudja, milyen hitelbűűű
6/10 Fsms válasza:
Nehéz megjósolni, de egyre valószínűbb. Amikor a Fidesz funkcionárius betiltja a nőknek a futást 35 fokban fedetlen hassal az I. Kerületben, ez már erre mutat.
A hatalmi téboly már kitört.
7/10 anonim válasza:
Szerintem lehetséges. Ami viszont szinte biztosra kijelenthető, hogy nem lesz meg a 2/3. És már az is nagy dolog.
8/10 anonim válasza:
Az ötödik Orbán kormányt váltja majd a hatodik. MP addigra ugyanúgy lejáratja mad magát, mint legutóbb MZP. Itt is a stílussal van a baj, még pár ilyen műsor, és teljesen vége is lesz.
9/10 anonim válasza:
Folyamatosan a Fidesz leváltásáról álmodoztok, de ez nem fog megtörténni :)
10/10 anonim válasza:
Csávókám, mikor a Tisza 10% körül állt, a sok agyoniskolázott már akkor azt mondta, hogy kipukkad a lufi, innen csak lefelé lesz. És mi lett? 40% körül van jelenleg a Tisza. Ügyesen tudtok tippelni...🤭😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!