Én balliberális vagyok, de nekem az újdonság, hogy magyar is... bár mindig is sejtettem, de nem is tudtam, hogy magyar vagyok.
szept. 27. 13:43
2/17 anonim válasza:
Politikai nézettől függetlenül úgy gondolom, kötelességem lenne. Nyilván nőként nem a harc, de eü végzettséggel azért hasznossá tehetném és tenném magam.
szept. 27. 13:45
3/17 anonim válasza:
Hogy jön ez ide?
A kormány politikai igazgatója megmondta, hogy a kormánynak mi az álláspontja, ami botrányos.
Nem érdekel, hogy hogyan próbálják visszalapátolni a sz.rt a lóba, nem megyek bele egy ilyen "és te mit tennél" dologba.
szept. 27. 13:46
4/17 anonim válasza:
Semmilyen háborúban nem vennék részt, a saját és a családom élete sokkal fontosabb, minthogy elmebeteg politikusok háborúját vívjam. Az első adandó alkalommal elhagynám az országot, amint ennek a legkisebb jele is lenne, és az állampolgárságról is lemondanék, ha a helyzet azt kívánná.
A többszörös túlsúlyos, pörköltszaftos asszonyverő fehértrikós nagymagyar zászlót hordó narancsprolik most pöffeszkedhetnek.
A balliberálisoknak háború sem kell, hogy meneküljenek innen. Évi 35 ezernél is több magyar fiatal hagyja el az országot. Ez olyan mintha minden évben eltűnne egy kisebb megyei jogú város a térképről. Illetve egy nagyobb megyei jogú város összes fiatalja elmenne, csak az öregek maradnának a városban.
Magyarország jövője így is az elöregedés és az elnéptelenedés.
szept. 27. 13:46
6/17 Dongaben válasza:
Ez nem politikai hovatartozás kérdése. Vannak sokan, akik gyűlölik a hazájukat, és "Istenítik a Nyugatot. De olyat is ismerek a balosok közt, aki, ha kell "kaszával menne a támadókra". Ilyen kérdés is csak nálunk merülhet fel...:(
szept. 27. 13:48
7/17 anonim válasza:
Hát gyerekek én tutira nem mennek ki lövetni magam. Azért van hivatásos hadsereg meg a NATO, hogy ezt megtegye
szept. 27. 13:53
8/17 anonim válasza:
ne, ők lefosott bokával a nyugati határon rágnák a küszöböt hogy engedjék be.
szept. 27. 13:53
9/17 anonim válasza:
Mennyire szánalmas már, hogy a hazaáruló fideszesek még a haza védelmét is bűnnek tartják. Köpnöm kell minden ilyen kérdés után.
szept. 27. 14:05
10/17 HakapiszikMatyi válasza:
Hmmm... Nem nagyon van már "bal-jobb" oldal. Akinek jelent valamit, a "Haza", az fegyvert fogna. A többi "száj-karatés" meg visítva menekülne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.