Balliberális! Bevonulnál katonának, ha országunkat támadás érné?
Ha nem, akkor meg miért bántjátok Orbán Balázst??
Ennyit erről. Képmutatóak vagytok. Ti lennétek az elsők, akik elmenekülnétek az országból.
Az hogy én, te mit gondolok az 20-ad rangú, egy vezető politikussal szemben, aki azon agyal, hogyan kellene megadni magunkat. Milyen üzenet, milyen morál ez?
Mit üzensz az ilyen kis embernek, mint te vagy én? Hogy a vezetők lesznek az elsők, akik futnak?
#2 és #3 Jobban tennétek ha nem a ballibes kamu oldalakból vennétek a híreket hanem megnéznétek ti magatok miről és mit mondott Orbán Balázs.
Egyáltalán nem erről beszélt. Arról, amikor még nem volt háború Oroszország és Ukrajna között, de Zelenszkij már mindent megtett azért, hogy legyen és meg se próbálta elkerülni a háborút.
Ahoyg ott volt az esély a tárgyalásokra, meg is állapodtak, csak Zelenszkij hagyta magát lebeszélni a fegyverszünetről és inkább hitte az amerikai meg brit politikusoknak, hogy sokkal jobb lesz neki a háború.
Ez egy tény amit szeretnék ha sehol nem hangozna, el, Zelenszkij vitte bele az országát a háborúba, ő provokálta az oroszokat és amikor kiszállhatott volna belőle akkor fontosabb volt neki az amerikai meg brit politikusok szava, mint a saját országának a léte és az emberei élete.
Fél millió ember! Ennyi halt meg azóta. Csakis azért mert Zelenszkíj nemet mondott a már aláírásra kész tűzszünetre amit ők tárgyaltak le az oroszokkal és nem más helyettük, vagyis ők is, a katonái, az emberei is tűzszünetet akartak volna.
Szerintem agresszió esetén adjuk átaz egész országot. Végülis csak ezért haltak meg őseink, hogy korrupt senkik átadják az országot. 😂 Az 56-os párhuzamot maga Orbán mondta.
Kiadták az ukázt fentről, hogy rohanni kell megmagyarázni a megnagyarázhatatlant.
Az oroszok itt voltak 40 évet, ez idő alattr omboltak, fosztogattak, erőszakoltak, ti meg megint erre vágytok. Hazaáruló csürhe. 😂
7/11
56-is felelőtlen védekezés volt.
😂
És ezek merik magukat magyarnak mondani. Atyaég, eddig is lenéztem az ilyen 6 osztályos fideszeseket, de ezzel már tényleg az ostobaság legalacsonyabb fokán álltok.
5.
"Végülis csak ezért haltak meg őseink"
Akkor halj meg te is!
Miben másban legyen? Andrew Tate elmondta: "You just gonna hear a drone bzzzzzz and that's gonna be the end of you."
Biztos nem mennék a frontra meghalni. Amelyik politikus háborúzni akar, azt szépen össze kéne gyűjteni, és bebszni egy ketrecbe, hogy képviseljék a saját országukat. Addig nem engedném ki őket, ameddig bármelyik országtól él akár egy politikus is. Élet-halálra menne a küzdelem, puszta kézzel. Vagy mindenki meghal, vagy az egyik ország néhány politikusa túléli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!