Külföldi magyarok, mennyire szoktátok szégyellni a kormányunkat?
Figyelt kérdés
Egyszer már feltettem egy hasonló kérdést, de arra sok negatív reakció jött. Ugyanis a többség büszke a magyarságára, de nem büszke arra, hogy milyen kormányunk van.szept. 26. 15:19
11/13 anonim válasza:
A személyiségem elárulja hogy semmi közöm a Magyarországot uraló és tönkretevő pszichopatákhoz, legalábbis reménykedem benne.
12/13 anonim válasza:
Ahol lehet, ott nem vallom be hogy magyar vagyok.
A magyar kormányt szégyellem, nem azt hogy magyar vagyok!
13/13 anonim válasza:
Evtizedek ota elek külföldön. Nem vagyok ra büszke, hogy magyar vagyok, illetve, hogy Magyarorszagon születtem. A magyar utlevelet nem hosszabbitottam meg, mert minek, nem mondtam le a magyar allampolgarsagrol, igy kettös allampolgar vagyok. A kormany az nagyon rossz hirü, de en nem foglalkozom a magyar politikaval. Manapsag sok a problemas allamfö, ez nem csak magyar sajatossag. Amit viszont nem ertek, hogy miert nem lep ki M.orszag az Europai Uniobol, ha allandoan ellenkezik, vitatkozik velük. Csak a hab kell nekik, de alkalmazkodni mar nem akarnak? Nem szegyellem magam, mert nem en tehetek rola, hogy ilyen a kormany. Viszont köszönöm, en ebben nem akarok resztvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!