Magyarországon miben nyilvánul meg az általános jólét fogalma?
#10 Vagyis a taxisokkal is ki lehet egyezni és az embereknek is van tűrőképessége. Mert van elég pénze hozzá.
Pont ezt mondtam.
Semmiben. Nincs orvos oktatás. 600 forintos benzin mellett a felhasználás jelentősen visszaesett. Nem tudják fizetni az emberek.
Megnőtt a szegénység. Nem gond értem a narancs károsultak erre szavaztak.
Ez a Fidesz mosdatás is elképesztő.
#12 " Nincs orvos oktatás."
Hol? Melyik országban?
Magyarországon nem csak nemzetközileg elismert az orvosképzés, de az elmúlt években egyre jobb helyen szerepel a SOTE is meg a Szegedi Egyetem is.
Egész Európában negatív hatása volt az elmúlt 2 év energia válságának és a korábbi covid járványnak. A valóság tagadásod elképesztő.
Attól függ mihez hasonlítjuk.
Érdemes néha világot látni, hogy lássuk, vannak, akik sokkal sz*rabbul élnek nálunk. Igen, Afrikában éheznek stb, de most azokon kívül is értem ezt.
Szóval: van normális infrastruktúra. A Balkánhoz képest nagyon jó a tömegközlekedés megszervezése.
Sok aszfaltos út, autópályák.
#3 két és fél pipás fidesztroll:
- állandóan tele vannak a boltok emberekkel is, árukkal is
- ha már nincs áru a boltokban, az kb. Venezuela és polgárháború szint. Nem az a lényeg, mennyi áru van a boltban, hanem hogy mennyit lehet belőle megvenni.
- minden gyereknek a zsebében is ott lapul a mobilteló
- commodity ma már a mobiltelefon. Persze az alsó árkategóriás.
- egyre többen autóval járnak olyan városokban is, ahol pedig van tömegközlekedés
-forrás? Mit jelent hogy többen? Hol többen? Mely városokban? Mi alapján lehet azt mondani hogy többen járnak kocsival?
- folyamatosan nő a fogyasztás kb. mindenből
- forrás? Épp az a baja annak a baromarcú Nagy Mártonnak, hogy az emberek nem fogyasztanak eleget, nincs elég áfa-bevétel, beeeeeeeee!
- egyre több cuccal vannak tele a lakások, házak
- define: "cucc". Define: "egyre több".
- stb.
- ökör, menj krumplit kérni a helyi fideszes körzeti meghízottól, utánna verd ki az orbán és putyin kép előtt.
"Nem az a lényeg, mennyi áru van a boltban, hanem hogy mennyit lehet belőle megvenni."
Amennyit csak akarsz. Mind eladó.
"commodity ma már a mobiltelefon. Persze az alsó árkategóriás."
define: commodity
No, you're wrong, loads of them have iPhones, i. e. not just cheap phones.
"Mit jelent hogy többen? ... Define: "egyre több"."
Do you speak Hungarian?
"utánna"
Oh, no, you don't, I see...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!