Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter állításán kívül...

Magyar Péter állításán kívül milyen bizonyíték van arra hogy a volt baratnője zsarolta és hangfelvételt készített róla?

Figyelt kérdés
szept. 25. 19:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"azt hogy főjelentés történik semmit nem jelent, sem azt hogy bizonyítéka van sem mást, sem azt hogy igaza van."

Már hogyne jelentene? Ha elmennek a bíróságra és MP nem mutat fel semmit, akkor tudjuk, hogy kutyafüle zsarolás sem történt. Vagy ha felmutat valamit, akkor lesz is miről beszélnünk. Értelemszerűen ez jövő idő, jelenleg csak tippelni lehet, én pedig arra tippelek, hogy csakúgy a semmiért nem tesz feljelentést az ember, hogy aztán beégjen a nagy semmivel. Amennyire én "hiszem" azt, hogy mutatni fog valamit, éppannyira "hiszed" te is, hogy nem prezentál majd semmit. Saját szavaiddal élve, akkor hit alapú szektás vagy. A fidesz szektása, a rosszindulat szektása, a "mindenbe is belekötök, hogy aztán kiderüljön én is csak az érme másik oldala vagyok" szektása, amelyik jobban tetszik. Dehogy ennyire ne tudd értelmezni a magyart, az meredek.

szept. 25. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!