Van annak egy diszkrét bája, hogy Magyar Péter azért szakított Vogel Evelinnel, mert titkos hang- és képfelvételeket készített?
Petikéről egyre több botrány kerül elő.
Nagyon jól tudta,ezért menekült Tusk és Leyen gatyájába,bugyogójába,az eu-ba,mentelmi jog mögé bújva.
Apad a Tisza
Remélem, hogy tényleg van 11 órányi felvétel, és nyilvánosságra hozza Evelin, vagy más... instant karma lesz a hisztérikus, populista demagóg, köcsögnek.
Megérdemli.
#5 Szerintem pont ugyanaz lesz, mint ami MP sok-sok órányi felvételével. Csak duma van róla, a felvételek meg aztán csak nem jelennek meg.
Szerintem annál több nem kell amit már lehet egyértelműen tudni:
1. MP simán eldobja azt akinek két perce még állította, hogy szereti vagy hogy társa, barátja. Ebből következően nem értem miben reménykednek azok akik csak arra kellenek neki, hogy rá szavazzanak?
2. MP környezetében tényleg mindenki lehallgat és megfigyel mindenkit. Nem csak gondoltuk, hogy MP-ben nem fog senki megbízni, tényleg így is van.
Én elismerem, egy kicsi azért van.
De!
Nézzük meg ki mire használja eszközeit.
Magyar Péter: nem tudjuk mi célból vette fel a feleségét, írnak sokmindent, de én nem hiszek egyiknek se, nem az érdekel, hogy mit nem csinált, hanem hogy végeredmenyben mit csinált. És amit végeredményben csinált, az az, hogy egy korrupciós bűncselekmény bizonyítékát hozta felszínre. Tehát, fellépett a korrupció ellen. Ami az én szememben jó pont.
Eszköze: hangfelvétel
Mire használja: korrupciós bűnselekmeny bizonyítására, TEHÁT korrupció ELLEN
Vogel Evelin: Nála se tudjuk, hogy eleve mi volt a célja a felvételekkel, de nézzük meg végeredményben mire használta?
Busás térítés ellenében "kitálalt", értsd: beleerőltette magát egy előadásszerepbe, amiben hazugságok és igazságok keveredtek egymással, plusz odaadta ezeket a felvételeket. Pénzért. Tehát tulajdonképpen le lett fizetve. Tehát korrupt.
Eszköze: hangfelvétel
Mire használja: pénzszerzésre (mert le lett fizetve). Korrupt.
Orbán Viktor:
Az eredeti célja megint nem érdekel, az érdekel mit valósított meg.
Europai Uniós támogatások, és a magyar adófizetők pénzéből kitömte magát és a spanjait, ugyanebből másokat lefizet, hogy a saját pénzszerzésére használt hatalmi statuszát hazugságokkal propagandával bebetonozza és fenntartsa. Minél tovább. Úgy örökre.
Eszköze: hatalom
Mire használja az eszközt: lopásra, és korrupcióra; az igazsagszolgaltatás, a média, az oktatás, az egészségügy, magyar ember másik magyar emberrel való kapcsolatának szétverésére
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!