Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hitelminősítők jelentései...

Hitelminősítők jelentései most várhatók Magyarországra: meg fog látszani az Orbán kormány gazdasági fiaskója és most rendeletileg meghozott megszorító Orbán csomag hatásai valamint a kínai hitelek felvétele?

Figyelt kérdés

szept. 23. 23:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát igen a butaság tényleg kézzelfogható az Orbán-"putyin" szavazók körében. A saját feje szerint megalkot hiedelmeket, aztán libsizi aki nem ezt vallja.

Ki írta hogy a kommentelő miatt írom amit írok? :)

Esetleg kicsit fontosabb szereplő miatt: inkább Varga Mihály rohant ki szinte mindennap sajtótájékoztatni, hogy mekkora válság van 2008-ban (ezzel ártva a hazájának - persze Orbán hatalombakerülése miatt semmi sem drága) az országban köztük a hitelminősítők is leminősítették az országot. Eleget hallgattam tudom mit írok.

Linkeljél már hogy ne minősítették le 2008-as világválság idején Gyurcsányék alatt az országot és utána 2010-ig.

A tény hogy sorozatosan leminősítették az országot másról sem szóltak az akkori hírek: Csak hát a Fidesz hívőknél jobban fekszik az hogy a gonosz hitelminősítők akkor nem, de most pedig leminősítik az országot a csúnya háttérhatalmak miatt. :)))

2008. november 7. A Moody’s ront Magyarország adósosztályzatán, elkezdődik a leminősítési folyamat.

[link]

Sebaj majd ha vége az Orbán rezsimnek felébredsz és van esélyed a valóságban is élni pár évet.

szept. 24. 08:02
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

10# Bizonyított tény, prigozsin bevallotta hogy trump kampányába is beleszóltak az oroszok többezer emberrel.

Szerinted majd az orosz bástya viktoréba nem fognak? Ő az EU orosz ügynöke haver.

Ezért jó a propaganda, mert 50 iq alatt észre se veszik a vidéki suttyók.

szept. 24. 08:02
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
7: a válaszodból lesül hogy butább vagy mint egy fidder.
szept. 24. 08:26
 14/18 A kérdező kommentje:

13. A tényekkel szállj szembe amit belinkeltem: ne engem minősítgess. Azzal szemben légy nagy legény. Ja hogy az nem megy, de libsizés az jól hangzik, és a valóság legalább akkor téged nem zavar a véleményed kialakításában...

Tudom egyszerűbb beszedni a kék pirulát és megmaradni az elégedett tudatlanságban.

szept. 24. 08:36
 15/18 anonim ***** válasza:
40%

14: az én válaszom (5) eleve nem volt elfogult egyik irányba sem.

tény hogy amíg gyurcsány volt addig semmilyen intézet nem hozott statisztikát, rangsort stb-t hogy magyarország így-úgy-amúgy.

most eu szempontból egy nemszimpi kormány van, egyből jönnek az ilyenek.

azt írtam hogy a saját bőrünkön úgy is észrevesszük, ezzel azt próbáltam sugallni hogy egyik se jó. egy büdös szóval nem írtam hogy bármi is rendben lenne, én max sajnálni tudom hogy nem tudod értelmezni az írott szöveget.

szept. 24. 10:28
 16/18 A kérdező kommentje:

15. Sajnálatosan ez egy elfogult válasz a részedről.

A tényszerűség az én oldalamon áll, mivel linkeltem egy összegzést ahol folyamatosan leértékelik a hitelminősítők a Gyurcsány időszakban Magyarországot.

Így hazugság amit állítasz.

Sajnálom hogy nem tudod értelmezni amit küldtem és amit írtam. vagy inkább olyan álomvilágban élsz ahol már a valóságnak nincs jelentősége a torzításaid irányában. Buktad a dolgot!

szept. 24. 11:34
 17/18 anonim ***** válasza:
40%
16: aha persze.
szept. 24. 12:37
 18/18 anonim ***** válasza:
38%
A Holdig fog látszani! Hogy mennyire sz*r a helyzet! Készült a Miniszterelnöki Kabinetiroda megbízásából.
szept. 26. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!