A magyar politika csak szerintem színjáték?
Figyelt kérdés
A fidesz és az ellenzék nagy része (gyurcsány, magyar peti stb..) valójában élvezik a hatalmat és amit látunk a médiába és a közösségimédiában az csak 1 nagy színjáték része? Amerikában is ezt csinálták, létrehoztak 2 oldalt és az emberek egymásnak estek! Elvégre ha van 2 oldal amik közt választani lehet akkor nem fognak lázadni mert nincsenek elnyomva "demokrácia" van de mégis 1 hatalom irányít, a többi pedig színjáték a népnek! Paranoiás lennék?szept. 22. 21:49
11/13 anonim válasza:
Szóval te is eplnyrtted a kátás kéoesséhét, angywlok... Var téhed a látás kŕpesséhe
12/13 anonim válasza:
Az.. szerintem most történik a hatalom àtadàsa. Kicsit sem gyanús hogy egy velejéig Ner-es ember hirtelen kilép majd pàrtot alapìt és 3 hónap alatt majdnem akkora tàmogatottsága lesz mint a Fidesznek 🙄 Nem gyanús áá dehogy. Ennek ellenére én megadom az esélyt hàtha vannak mégis csodàk
13/13 anonim válasza:
#12 -es:
Közvetlen itt a szomszédban Délen a Szerbeknél, vagy Oroszoknál, de még az Ukrán AZOV Bandera Neo-náci Zelensky rezsimnél is MP úgy lapítana, mint a nyuszika a fűben. Vannak kemény nemzetek, akik megfelelősen kezelik a beszivárgó hazaárulókat, minimum eltörnék a kezét lábát (és ez nem vicc). Csak a nőközpontú, csillámpónis rózsaszín unikornis woke EU, az elgyengült nyugatiak, vesztükre azok bénáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!