Orbán azt mondta ki burkoltan, hogy szerinte a magyar lakosság több mint a fele háborút akar? Idézetek: 👇
Figyelt kérdés
"Aki békét akar az a Fideszre szavaz."
"Nekünk nem az a dolgunk, hogy a baloldali és bizonytalat szavazókat meggyőzzük, hanem a sajátjankat kell elvinni szavazni."
máj. 18. 11:52
1/5 anonim válasza:
Össze-vissza beszél. Hol ezt, hol azt mondja.
2/5 anonim válasza:
A nagy békepárti ember az agresszorral haverkodik. És ez még meg is tudják magyarázni.
4/5 anonim válasza:
Ez a vakon hívőknek szól. Nekem, ez az ovis kiscsoportos szint, amit kampánynak mondanak, igen csak taszító. Neki csak is az a magyar aki rá szavaz. Hányszor hangoztatta, hogy "mi magyarok". Vagy is szerinte, aki nem ért vele egyet, az nem magyar. Ezek szerint, mi magyarok, úgy 1.5-2.5 millióan vagyunk, vagy is vannak, mert én nem értek vele egyet.
5/5 anonim válasza:
"A nagy békepárti ember az agresszorral haverkodik."
én személy szerint sosem láttam olyat, hogy keresztcsontig nyalt volna be Zelenszkijnek mint sok Eu vezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!