Az origo cikk linkelése nélkül meg akartam kérdezni, hogy mind az origo olvasó röhög rajta? :D erre tényleg origós szemét xD
De jó, hogy erre költjük a közpénzt.
szept. 22. 14:50
12/32 anonim válasza:
Az origo egy szennylap lett abban a pillanatban ahogy a fidesz (orbán) megkaparintotta.
szept. 22. 15:01
13/32 anonim válasza:
Én orbánon röhögtem meg a jól megszekesztett bohóckodásain a gáton.
Szerencsétlen katonák meg vízügyesek ott parádéztak neki.
Mesterkélt és szánalmas volt az egész. A faluról jött nép fia aki miniszterelnök lett nem felejtette el hogy honnan jött és leereszkedett a köznép közé.
Virág elvtárs árad a Duna. Szólunk Bástya elvtársnak.
szept. 22. 15:25
14/32 anonim válasza:
Milliárdokból ez minden, amit sikerült kiizzadni...
szept. 22. 15:48
15/32 anonim válasza:
Origo-s cikket alapból nem nyitok meg, nem támogatom őket egy darab nézettséggel sem. Kérlek másold be a cikkben szereplő dolgokat. Köszi.
szept. 22. 16:03
16/32 anonim válasza:
Az értelmi fogyatékosok bármin képesek röhögni
szept. 22. 16:28
17/32 anonim válasza:
Találó név. De a poloska Peti is az, mert ő hord otthon diktafont a zsebében.
szept. 22. 18:18
18/32 anonim válasza:
Lám, az ostobaság határtalan.
szept. 22. 18:21
19/32 anonim válasza:
Gondolom ezerrel azon dolgoztok, hogy azt érjétek el, amit sikerült Jakab Péterrel, Márky Zay Péterrel szemben. Tényleg sokat bohócnak gondolják már őket, és nem tudják, hogy ez az ügyes propaganda miatt gondolják így.
szept. 22. 19:00
20/32 anonim válasza:
Kűzd a fidesz mint disznó a jégen de nem tudja lejáratni Magyar Pétert.
Csak a kétbites fidesz szavazókra hat a propaganda de azok meg úgyis fidesz szavazók akkor minek pénzt költeni rájuk. Vagy attól fél a fidesz hogy még többen elpártolnak tőlük és nyomni kell az agymosást a hívek között ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!