Mi a véleményetek hogy Magyar Péteren röhög az egész internet?
Figyelt kérdés
Magyar Péternek új gúny neve hogy árvízi bohóc.szept. 22. 13:09
2/32 anonim válasza:
Ide linkeltél egy Origos cikket, így már teljesen hitelessé is vált, hogy Magyar Péteren röhög az egész internet :D Nem hiszem el, hogy nincs jobb dolgod egy szép napos vasárnap délután.
3/32 anonim válasza:
Szerintem a cikk írója nem érti, hogy mi az a "mém", mert hogy egy fotó egy facebook posztos üzenettel az nem annak számít.
4/32 anonim válasza:
Meg tudnék én mást is nevezni árvízi bohócként. A kormánypropagandát meg hiába okádod ide, ennél még Bayer Zsolt is többre képes, holott ő egy genetikai hulladék.
6/32 anonim válasza:
Kérdező, rajtad röhög az egész gyakori.
7/32 Molyember válasza:
Elképzeltem, hogy ezen őszintén nevetsz, és megsajnáltalak.
8/32 anonim válasza:
Ja hogy az origo, ez orbán szócső, ettől semmi értelmeset nemlehet várni csak ilyen agyatlan kormány propagandát. :)))))
9/32 anonim válasza:
Szükségtelen volt neki ezért kifáradnia a Duna partjára...
10/32 anonim válasza:
MP még segített is az embereknek a védekezésben, mégis őt röhögik.
De hát a jobboldalról mit is várjon az ember, megszoktuk már a elmúlt 14 év alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!