A 390-400 forint közötti árfolyamról sosem fog már lejjebb menni az euró?
Orbán Viktor és a 300 forintos euró
2013. márc. 13. — "Az a Miniszterelnök akinek a kormányzása alatt az EURO 300 forint fölé emelkedik NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA - Orbán
Ilyen árak mellett, örülj hogy nem 450 forint az Euró. Nem kevés kínai hitelbe fáj ez a következő generációnak, hogy 400 forint alatt tartsuk.
Az Euro még mindig értékes, 99 centért veszel magadnak Bécsben egy 500 kalória tartalmú zacskós levest például vagy 1.19 Euro-ért 150g-os csipszet.
De már a KFC, meki meg egy átlagos pizza sem drágább semmivel mint Nyugaton. Szóval nem hiszem, hogy a forint annyira felértékelődne, mert egyszerűen nincs mire. Nem kapsz érte semmit. Inkább a beszakadásától kell tartani.
Szerintem kész csoda, hogy nem gyengült tovább. Szerinte egyszer át fog szakadni és ha felmegy jelentősen már nem fog visszamenni erre a szintre.
Az magyar és az eu infláció különbsége nincs még benne ebben az euro forint árfolyamban.
Várj csak 2025-ig, amikor elkezdődik az üres kasszából a választás előtti osztogatás, amihez még pár milliárd euró/dollár/jüan hitelt fel kell majd venni.
Én éppen ma váltottam át a forint állampapír megtakarításaimat euróra és dollárra, mert 2025-26-ra akkorát fog itt a forint taknyolni, hogy leshetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!