Gyurcsány és Gergényi miért van még mindig szabadlábon?
Először is itt sokan keverik a TV székház ostromát és az október 23.-i eseményeket. A kettő között majdnem 1 hónap telt el !!
Az indokolatlan rendőri brutalitás szerintem október 23-án történt, amikor valóban ártatlan embereket bántalmaztak, pl. egy papot, egy fideszes politikust és külföldi turistákat is, valamint BÉKÉS tüntetőket !!
A békés tüntetők előre bejelentik a tüntetést, és nem barikádokkal, arcukat eltakarva forgatják fel a várost!
Azért mert folyton ezt a hülyeséget sulykolják évek óta, attól még nem igaz!
Kedves utolsó!
Ismerni kéne tán a tényeket, mielőtt irogatsz !!
A fidesz naggyűlés be volt jelentve, az innen hazatérőket támadta meg a rendőrség minden irányból beszorítva őket.
Ez demokratúra.
Te elhitted a FIDESZnek, hogy az előző kormány összes felelős vezetőjét le fogja/tudja csukatni?
Naív vagy... Még ebben a megingó demokráciában sem megy, mint látod. A szöveg az szöveg, a tény meg tény, eltelt 7 hónap..
Nem feltétlen hittem el a fidesznek, de bíztam benne.
Egyébként nem rájuk szavaztam, hanem a jobb(ik)ra.
Ilyen egyszeru az egesz. Eltusolja masok ugyet, aztan annyit mond, hogy "nem is en voltam". Es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!