Magyar Péter miért francia ruhaboltból veszi a ruháit?
A gátakon szorgoskodik drága ruhákban, amit a Decathlonból vett. A Decathlon egy francia cég. A franciák ellenségeik a magyaroknak. Trianont is nagyrészt nekik köszönhetjük.
Egy hazafi magyar nem tenne ilyet.
Kérdező ahhoz mit szólsz, hogy a drága Orbán Viktor hatalomra segített egy magyargyűlölő maffiózót Robert Ficot itt Szlovákiában? Felvidékiként örök hála a békeharcosnak. Gondolom erre cseszel válaszolni, ahogy ezt megszoktam a nagy magyar jobboldaliaktól (tisztelet a kivételnek természetesen), amikor bárhol bármelyik oldalon ezt fölvetem.
Ilyen hülye kérdéssel mit akarsz azon kívül, hogy valamibe be kell kötnöd?Mit hord Magyar Péter kit érdekel.
Semmit nem lehet arra mondani, amit írsz. Ahogy arra sem, hogy USA emelte hatalomban annak idején Saddam Husseint. De arra sem hogy Ursula több milliárdos vakcina businesst köt sms-n, amik aztán véletlenül eltüntek a telefonjáról. De arról sem lehet sokat mondani, hogy USA hány háborút indított az elmúlt 50 évben! De arról sem, hogy MP 13 éven keresztül élvezte a NER vagyont!
Érted, hogy miért írom ezeket? Felejtsük már el, hogy jobb meg baloldal. Az egész világot a korrupció irányítja. Ugyanúgy sáros minden oldal. Mind a két oldal a gyűlöletkeltésben és uszításban érdekelt!
#25: ezt a gondolatmenetet hívják cinizmusnak?
Amúgy, milyen NER vagyont élvezett? Annyit egy lángossütő is megkeres a strandon.
25-ös tehát ha valaki ellop 10 millió eurót, az ugyan annyi, mintha ellopna 1000 milliárdot, lopás mind a kettő.
Szerencséd, hogy a cinizmus nem öl, mert már nem élnél.
Jaja értelek. Ha a butaság ölne, akkor lehet már nem élnél! Mindkettő lopás! Egyiket fel akarod menteni a másikat meg elitéled? Gratula! Csak így tovább! Morál megbukott!
Amúgy te itt eléd ki magad a személyeskedésben?
És ha lopás mind a kettő, akkor sem egyforma. Nem mentem én fel egyiket sem, csak eltudom helyezni egy skálán a mérték és a rombolás alapján.
Elnézést, amiért személyeskedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!