Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért francia...

Magyar Péter miért francia ruhaboltból veszi a ruháit?

Figyelt kérdés

A gátakon szorgoskodik drága ruhákban, amit a Decathlonból vett. A Decathlon egy francia cég. A franciák ellenségeik a magyaroknak. Trianont is nagyrészt nekik köszönhetjük.

Egy hazafi magyar nem tenne ilyet.

szept. 22. 01:43
1 2 3 4
 21/36 BécsiFehér ***** válasza:
#20: Csak szólok, hogy a Dechatlonban vásárolni nem számít luxusnak, mások is megtehetik. Az egy depó sportszer áruház, normál árakkal.
szept. 23. 20:04
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak a lényegről ne beszéljünk, mert nem az a kérdés...
szept. 23. 20:32
 23/36 anonim ***** válasza:
Mert két kapura játszik
szept. 23. 21:51
 24/36 anonim ***** válasza:

Kérdező ahhoz mit szólsz, hogy a drága Orbán Viktor hatalomra segített egy magyargyűlölő maffiózót Robert Ficot itt Szlovákiában? Felvidékiként örök hála a békeharcosnak. Gondolom erre cseszel válaszolni, ahogy ezt megszoktam a nagy magyar jobboldaliaktól (tisztelet a kivételnek természetesen), amikor bárhol bármelyik oldalon ezt fölvetem.

Ilyen hülye kérdéssel mit akarsz azon kívül, hogy valamibe be kell kötnöd?Mit hord Magyar Péter kit érdekel.

szept. 24. 08:48
 25/36 anonim ***** válasza:
36%

Semmit nem lehet arra mondani, amit írsz. Ahogy arra sem, hogy USA emelte hatalomban annak idején Saddam Husseint. De arra sem hogy Ursula több milliárdos vakcina businesst köt sms-n, amik aztán véletlenül eltüntek a telefonjáról. De arról sem lehet sokat mondani, hogy USA hány háborút indított az elmúlt 50 évben! De arról sem, hogy MP 13 éven keresztül élvezte a NER vagyont!

Érted, hogy miért írom ezeket? Felejtsük már el, hogy jobb meg baloldal. Az egész világot a korrupció irányítja. Ugyanúgy sáros minden oldal. Mind a két oldal a gyűlöletkeltésben és uszításban érdekelt!

szept. 24. 10:45
 26/36 BécsiFehér ***** válasza:
43%

#25: ezt a gondolatmenetet hívják cinizmusnak?

Amúgy, milyen NER vagyont élvezett? Annyit egy lángossütő is megkeres a strandon.

szept. 24. 10:52
 27/36 anonim ***** válasza:

25-ös tehát ha valaki ellop 10 millió eurót, az ugyan annyi, mintha ellopna 1000 milliárdot, lopás mind a kettő.

Szerencséd, hogy a cinizmus nem öl, mert már nem élnél.

szept. 24. 12:39
 28/36 anonim ***** válasza:

Jaja értelek. Ha a butaság ölne, akkor lehet már nem élnél! Mindkettő lopás! Egyiket fel akarod menteni a másikat meg elitéled? Gratula! Csak így tovább! Morál megbukott!

Amúgy te itt eléd ki magad a személyeskedésben?

szept. 24. 12:47
 29/36 anonim ***** válasza:

És ha lopás mind a kettő, akkor sem egyforma. Nem mentem én fel egyiket sem, csak eltudom helyezni egy skálán a mérték és a rombolás alapján.

Elnézést, amiért személyeskedtem.

szept. 24. 12:53
 30/36 anonim ***** válasza:
Én máshogy látom. De nem veszünk össze.
szept. 24. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!