Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért francia...

Magyar Péter miért francia ruhaboltból veszi a ruháit?

Figyelt kérdés

A gátakon szorgoskodik drága ruhákban, amit a Decathlonból vett. A Decathlon egy francia cég. A franciák ellenségeik a magyaroknak. Trianont is nagyrészt nekik köszönhetjük.

Egy hazafi magyar nem tenne ilyet.

szept. 22. 01:43
1 2 3 4
 11/36 BécsiFehér ***** válasza:

"Persze megértem mennyire frusztráló lehet amikor hosszan küzdenek intellektuális kihívásokkal mely küzdelemben mindig alul maradnak."

Én meg azt értem meg, hogy a 30+ % mennyire frusztráló lehet, és, hogy vannak akiknek visítani lenne kedvük tőle.

Amúgy, ez egy troll kérdés, megérteném, ha az lenne a tárgya, hogy MP miért jár Párizsba ruhát venni magának?

#3: Személyeskedés, minősítgetés, ez a módszerük.

szept. 23. 11:14
 12/36 anonim ***** válasza:
Látod, a heves küzdelemben intellektuálisan te is alul maradtál. Hiszen te és elvbarátaid mást sem csináltok, mint a 40+% miatt 14 éve visítotok.
szept. 23. 13:19
 13/36 BécsiFehér ***** válasza:
Én-e? Utoljára akkor voltam szavazni, amikor a Fidesz másodszor is veszített, és akkor még rájuk szavaztam, úgy, hogy melléfogtál.
szept. 23. 13:25
 14/36 anonim ***** válasza:
Hát ilyen ez a netes buborékvilág. Az ember folyamatosan melléfog
szept. 23. 13:30
 15/36 anonim ***** válasza:
Kérdező....neked nincs jobb dolgod, mint hogy ilyenekkel foglalkozzál, vagy eszed nincs hozzá? Én az utóbbira tippelek.
szept. 23. 14:09
 16/36 BécsiFehér ***** válasza:
#14: Akkor hazudok szerinted?
szept. 23. 15:10
 17/36 anonim ***** válasza:
Nem hazudsz, csak azt nem látod, hogy a visítás minden oldalról jogos
szept. 23. 15:46
 18/36 BécsiFehér ***** válasza:

"Magyar Péter miért francia ruhaboltból veszi a ruháit?"

Jó ízlése van. A franciák nagy divatdiktátorok. Leninnek Roys-Rolls autója volt kommunistaként.

"A franciák ellenségeik a magyaroknak."

Szerintem nem foglalkoznak velünk az átlag francia szintjén.

szept. 23. 16:08
 19/36 anonim ***** válasza:

A franciák nem ellenségeik a magyaroknak. Az ő ellenségeik hosszú évszázadokon keresztül az angolok, majd az egységesülő németek lettek. Mivel az Osztrák Magyar Monarchia a németek szövetségeseként lépett föl, a franciáknak az volt az érdekük, hogy még egyszer ne fordulhasson elő, hogy az őket támadó németeknek legyen egy hatalmi koncentráció ami hátulról meg tudja őket támogatni. Ehhez szét kellett verni a hatalmi koncentrációt, az Osztrák Magyar Monarchiát. Ehhez használták fel a nemzetiségek frissen éledő nemzetállami törekvéseit a Monarchia ellen. Nem érdekelte őket itt a mi sorsunk, csak az, hogy a németek hátában ne egy nagy szövetséges legyen, hanem sok kicsi németellenes ország, akik a franciáknak hálásak az államiságukért. Eszükbe sem jutott, hogy velünk foglalkozzanak, se pozitív, se negatív értelemben nem fogléalkoztak velünk. Nem velünk akartak kitolni, csak stratégiai céljaik elérése közben magasról tettek arra, hogy ez nekünk tetszik-e. Légy üdvözölve a nagyhatalmi politika világában.

Az, hogy Petike honnan öltözködik, abszolút lényegtelen kérdés, ezerszer nagyobb képességbeli hiányok jelentik ott a problémát

szept. 23. 18:52
 20/36 anonim ***** válasza:
Mert megteheti. Lopott már annyit a 14 év NERsége alatt, hogy boldogan költi el ilyen helyeken!
szept. 23. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!