Van olyan videó amiben Magyar Péter hosszabban pakol homokzsákokat mint 1 perc?
20.
De nem gondolod hogy azért nincsenek ilyen felvételek mert az egy perc olyan rövid idő hogy még senki elő se tudta kapni a mobilját?
amúgy valaki meg tudja mondani hogy pont most ha mondjuk most el szeretnék indulni melyik gáton tartózkodik Magyar?
20.
Oké . de a másik hogyha én lennék Magyar Péter és egész nap homokzsákot pakolnák akkor beállítanak egy embert aki engem vesz hogy minimum fél órát lássák az emberek hogy pakolok !
23.
Gondolom Balázs azt tudja mire képes ezért nem akarta hátráltatni a munkálatokat egyesekkel szemben
A politikai paparazziknak nem szokott gondot okozni az idő. Igaz többnyire az igazság sem.
Úgy döntöttem elindulnák most megnézni személyesen.
Valamelyik foteltiszás itt meg tudja mondani hogy melyik gáton tartózkodik Magyar Péter?
Mert gondolod, hogy a megafososok nincsenek ott beépülve Petyához mint "önkéntes" arra várva, hogy valami olyat csináljon Péter amivel lehet támadni?
Dehogynincs. Csak csendben vannak, mert dolgozik.
"Én végeztem fizikai munkát és a mozdulataiból simán leveszem hogy nem állandóan nyomja!"
Nyilván nem állandóan, hiszen alapvetően nem rakodómunkás, hanem politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!