Magyar Péter hogy tud egyszerre zsákot pakolni, facen kommentelni, neres Mráz Gostonnal pózolni, Karácsony ellen szervezkedni és latte avokádót inni?
Én fizikai munkát végzek.
láttam homokzsákot pakolni és a mozdulataiból azonnal le lehet venni hogy csak a kamera kedvéért csinálta
Szegény megboldogult Torgyán Józsefet senki nem tudja űberelni.
Ő fehér öltönyben ment a gátra is.
Van fénykép arról, ahogy amíg mások dolgoznak, Péter egy sátor alatt telefonozik.
Mekkora vicc az ember, hogy külön neki sátrat állítanak, a 130 kg-os erős embereivel ücsörögnek.
Ráadásul egy óra különlegességel jelentkezett be más helyszínről...nem sok ideje maradt lapátolni.
Ez egy aljas, hazug ember.
Én próbáltam hinni benne, de azzal hogy Karácsonyt hátba akarta szúrni és még Vitézyt is eszközként használná erre az felveti a kérdést, hogy milyen ember ez.
Közben minden felelősséget hárít és erre a két szerencsétlenre keni a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!