Magyar Péter esélyes kihívója lehet Orbánnak?
IQ kérdése.
IQ80 fölött ez nem kérdés.
Sőt az sem, hogy az átlag értelmes ember tisztességes országot akar...
Nem, mert az ország azon területein ahol a Fideszt megválasztják, azt se tudják ki az a Magyar Péter.
Azon a részén ahol tudjuk, ott meg eddig se a Fideszre szavaztunk.
"Nem, mert az ország azon területein ahol a Fideszt megválasztják, azt se tudják ki az a Magyar Péter."
Így hogyan akartok nyerni, kedves ellenzékiek, amikor a Fidesz, akármilyen is, legalább emberi lénynek tekinti a vidékieket, ti meg valami buta állatnak?
"Így hogyan akartok nyerni, kedves ellenzékiek, amikor a Fidesz, akármilyen is, legalább emberi lénynek tekinti a vidékieket, ti meg valami buta állatnak?"
Nem én gondolom őket buta állatnak, hanem 4 évente saját magukról bizonyítják be, hogy azok.
Amúgy nem vagyok "ellenzéki", de én azt gondolom hogy minden racionálisan gondolkodó és/vagy jóérzésű ember ezt a jelenlegi kormányt el kell hogy utasítsa. Még akkor is, ha amúgy közvetlenül vagy közvetetten hasznára válik a rendszer (lásd pl. Magyar Péter, akit nyilván a NER-nek tövig benyalás tett befolyásos/gazdag emberré, már amennyire ő egyáltalán gazdag, meg befolyásos).
Nem az a baj, hogy most mi van, hanem hogy ez a rezsim az ország jövőjét 30-40 évre előre felélte.
Értelemszerűen aki csak az M1 híradóból tájékozódik, meg az origo.hu-ról, meg a különböző kormány által fizetett influenszerek facebook videóiból, annak fogalma sincs hogy miről beszélek.
Orbán Viktornak csak olyan ember lehet a kihívója, akinek van elképzelése az ország jövőjét illetően.
Sajnos 2026-ig nem lesz elég a "Gyere Ide Tóni, Talizzunk Bazsi, Gyere Ide Jánoz."
2026-ra Petikénk már inkább lesz ciki, mint kihívó.
"akármilyen is, legalább emberi lénynek tekinti a vidékieket"
Azért zárja be sorra a kórházi osztályokat, háziorvosi rendelőket, fogorvosi rendelőket. Azért csökkenek a buszjáratok, azért szűnnek meg vasútvonalak. Azért nem támogatja a mezőgazdaságot. Valóban vidék párti a Fidesz. Dehogy. Itt vidéken már rühelljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!