Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy Orbán...

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Mit szóltok hozzá, hogy Orbán Viktor fogyózik?

Figyelt kérdés
A mostani árvíz előtt Orbán Viktor áthívta Magyarországra Arnold Schwarzeneggert, hogy eddzen vele. Valaki egyetért azzal, hogy a miniszterelnök életmódváltásba kezdett?

szept. 20. 17:39
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem rossz az irány.

Középtávon biztosan börtönbe kerül a sok lopásáért, elvégre árad a TISZA, és söpri el a ffidzse-t. Márpedig a börtönkoszton még senki nem hízott el...

szept. 20. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Azt hogy annyira béna vagy hogy azt se tudod milyen kérdés milyen kategóriába kell berakni ez a sztárok bulvár a tartozik
szept. 20. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Kb. 2 hete jelentette be, hogy nekikezd fogyózni. Azóta csak egyszer tett ki egy olyan képet, amelyen konditeremben volt. Véleményem szerint ez is egy újabb hazugság tőle
szept. 20. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
5%
Celebkedik. Egyrészt nincs elhízva, tízes skálán négy,öt,hat. Ha fogyni akar, ahhoz nem kell California kormányzója, ahhoz Norbi kell.
szept. 20. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Én sajnálom hogy fogy, igy tovább fog élni...
szept. 20. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
10%
Helyes, a Jó Isten tartsa meg nekünk jó egészségben a Miniszterelnök Urat, amíg csak világ a világ!
szept. 20. 18:05
 7/8 Telelő Teve ***** válasza:
0%
Ozempic kúrán van - ezt is lehet fogyózásnak nevezni, s szerintem egyre elfogadottabbá fog válni az ilyen orvosi vényre felírt gyógyszerek szedése, de ha ez nyilvános infó lenne akkor halálra cikizné az ellenzéki sajtó, hogy nem naturálba tolja.
szept. 20. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Szomorúsággal tölt el, én a magas koleszterinszintéjnek drukkolok.
szept. 21. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!