Fideszesek! Szerintetek tényleg nincs különbség egy telex, 444, stb újságíró és egy megafonos propagandista között?
12, a másik, legalábbis a Telex transzparens és ők kiteszik a szponzorációjukat.
Ha akarod, támogathatod őket, de ők nem állami pénzből működnek.
Szerintem a másikat az fizeti, aki akarja.
#13 Nem gondolhatod komolyan, hogy olvasóik tartják el őket. A telexnek már indulásakor több mint 80 dolgozója volt és ezzel még csak a dolgozói bérnél tartunk, mi pénz ennyi embert megfizetni? Ezt követi még az egyéb rezsi, ami a fenntartással jár... Hogy gondolhatod, hogy olvasók, meg a megjelenített reklám tartja fenn?
Az, hogy igyekeznek kizárólagosan csak kritikát megfogalmazni a kormánnyal szemben (mert mitől ne tehetnék meg azt, hogy arról is közöljenek hírt ami esetleg valamiféle pozitív előrelépés volt, de nem élnek ezzel a lehetőséggel), tehát célirányosan kizárólagosan csak kritizálnak, amivel nincsen semmi gond, hisz a kritikák egy jelentékeny része teljesen jogos kritika (félreértés ne essék), de ez a fajta működésnek nyilvánvalóan a célja a kormány leváltása, tehát ezért dolgoznak. Készek konkrétan bárkit támogatni, aki nekimegy ennek a kormánynak, nem válogatnak, nincs egy határ náluk, hogy OK ezt azért már nem és képesek felrúgni azt, akit korábban támogattak, pusztán azért, mert más esélyesebb, nincs bennük minimális hűség, ragaszkodás sem, magyarul nincsenek elvek, nincs irány, minek hogy kellene működnie, klasszikus értelemben mi a jó és mi a rossz, csak cél van. Ez nyilvánvalóan a támogatók által megrendelt dolog (nem az olvasói támogatók által), ennek okán aki valójában szponzorálja őket, ténylegesen aki eltartja és fenntartja őket, azért tartja fenn, hogy ezen munkálkodjanak. Én úgy gondolom, hogy szíve joga egy tehetősebb üzletembernek ezt megtenni, nálam (a Fidesszel és a fideszesekkel ellentétben) ez nem lépi át a határt, a veszélyeit értem, felfogtam, de ezzel együtt sem. Ugyanakkor ne gondold azt, hogy ezt nem kell majd egyszer kvázi kifizetni, és aki kifogja abban biztos lehetsz, hogy mi leszünk. Ezek a befektetők olyan pozíciókhoz jutnak egy kormányváltás során, amiből jelentős anyagi előnyhöz jutnak majd olyanok kárára, akik esetleg most vannak előnyben, csak akik meg most vannak előnyben, azok meg a mi kárunkra vannak előnyben. Érted? Tehát helycserét várhatsz ettől, azonban a te házad táján semmi változást. Na és aki ehhez hozzájárul és ezen munkálkodik azt fényezheted, a te dolgod, engem nem zaklat, de részemről a néptáncos lóf.sz a seggébe. Ha abban hiszel, hogy akik most vannak előnyben, azok szintén kvázi a csóró ember vérét szívják, akkor ez eztán is így lesz csak más veszi át a szerepet. Nekem ez nem tűnik úgy, mint amire azt merném mondani, hogy változás. Ezt a pénzt, amit a kormányváltásba ölnek bele, ezt visszavárják, ha az megtörténik (nem a telextől), sőt nyilván a többszörösét, hisz egy befektetés az ilyen indíttatásból születik, hogy a pénzed többszörösét várod vissza attól.
Még mindig jobb ha egy újság piaci alapon kapja a pénzt mintha az államtól kapná propagandáért.
Máshol ezért működik a piac és a gazdaság, nálunk meg marad a lopás és a mutyi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!