Magyar Péterben mi a leghitelesebb számotokra?
Magyar Péter hitelessége a Fidesz mérhetetlen romlottságában rejlik.
Olyan, mintha megkérdeznéd, hogy miért szeretem a penészes kenyeret? Nem szeretem, de ha egy szelet penészes kenyér és egy kupac gőzölgő szar között kell választanom, akkor ide a penészes kenyérrel.
Azzal hogy a fideszék támadják mindennel, azzal végülis magukat támadják Orbánék, ne felejsük el hogy több évtizedig Magyar Péter Orbán hű szolgájaként nyalta a szőrös zacskóját és kapta a zsíros állásokat felügyelőbizottsági helyeket.
Ezen mindig jót mosolygok hogy akkor a Fidesz rezsimben egy ilyen ember sikeres pojáca lehet? Vagy mi? :D
#6!
Annak semmi köze a Fideszhez, hogy kijelent valamit, majd egészen mást tesz. Hülyének nézi a választóit. Leissza, összecsinálja magát, elveszi és a Dunába dobja valakinek a telefonját.
Teli pofával mondja, hogy nem hívták meg az ATV-be, majd amikor szembesítik vele, hogy többször meghívták és pár napja is bent volt, akkor hiszis hülyegyerekként kivonul.
Ugyanezt mondta az MTV-ről és most, amikor meghívták, akkor tele lett a gatyája és nem mer elmenni.
Igazi fidesznyik hozzáállás, csak ezt korábban éppen vagányságnak láttad volna benne, ahogy többi narancskárosult paprikajancsi csinálja még most is. :)
Tényleg magukat támadják ezzel a Fideszben.
"Igazi fidesznyik hozzáállás, csak ezt korábban éppen vagányságnak láttad volna benne,"
ki? én nem vagyok se fideszes se tiszás!
Röviden, semmi.
Hosszabban; családi titkos felvételt csinálni, majd 1 év múlva fenyegetőzni vele, amikor kivágták az állami milliós állásaiból, és Judit asszony sem bírta már elviselni,... nem gerinces indítás.
Azóta kb mindet ellenkezőképpen tett, mint ígért y lett politikus, lett EP képviselő ( pedig az mocskos kifizető hely csak - mondta ő).
És hát könnyen ordibál platóról templomból kijövő idegen emberekkel, meg olyan dolgokkal hergel, amire ő sem tud semmilyen azonnali megoldást... olcsó és ócska.
Ami pedig a pártot illeti, mi is, ki az a TISZA párt?
Kik pénzelik, kik állnak mögötte, mi a program, nincs pártszervezet, stb.
Ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!