Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar közoktatás egyre...

A magyar közoktatás egyre inkább a Sztálinizmus fele halad?

Figyelt kérdés

Én már nagyon régóta elégedetlen vagyok a közoktatással.Az egész rendszer, a gyakran érzéketlen pedagógusok, úgy az egész rossz.

3 gyerekem van, azért van tapasztalatom.

Nekem többször volt már vitám pedagógusokkal, gyakran a tanórán való folyadékbevitel kapcsán.Még mindig az a jellemző, hogy nem engedik, hisztériáznak miatta.Én még anno ápolóként diplomáztam, nyilván az én gyerekeimnek, nem mondhatja meg egy pedagógus,hogy nem ihat az órán.Alapvető szükséget , alapvető jogokat is sért ennek a megtagadása.Ne kelljen már hozzá engedély, nem a Szovjetunióban élünk.

Érdemes lenne anatómiát bevezetni a pedagógusok egyetemi tantervébe és nem csak a neveléselméleti,pszichológiai tárgyakat,mert alapvető dolgokkal nincsenek tisztában.

A gyerekeim a telefont is beviszik.Megmondtam nekik, vigyék be,de ne reklámozzák, ne mutogassák, szépen verjék át a rendszert.

Végül is, magyarok vagyunk, elég pár perc és rájövünk,hogy lehet kijátszani egy szabályt.

Mellette visznek egy ócskábbat, ami már nem működik, azt adják le.

Ezzel a telefonos szabályozással, meg az amúgy is erősítik az oktatás Sztálinista , militarista jellegét.

szept. 17. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
"Nem állunk meg félúton!..."
szept. 17. 19:43
 2/10 PMC Wagner ***** válasza:
100%
Nekünk sem lehetett, még gimiben sem inni, tiltotta a házirend, de ha a tanárt megkérdeztük akkor mindíg megengedte (talán csak dolgozat íráskor nem)
szept. 17. 20:00
 3/10 Jégszív ***** válasza:
21%

NEM!

Már ott tartunk.

Csupán annyi a különbség, hogy az ukrajnai tömeggyilkos és a Fényes Tekintetű Ejakulátum arcképe nem lóg az osztálytermek falán...

De tudod, mit?

Kérdezz meg egy ismerős közeli tanárt...

szept. 17. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Igazad van, a sztálinizmus idején nem lehetett mobiltelefont bevinni. Lehet, hogy órán iszogatni sem, de azt már mondjuk Brezsnyev alatt sem, erre konkrétan emlékszem, de nekem még Gorbacsov is gyanús.
szept. 17. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

provokatív kamu

jelentve

szept. 17. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
A múlt valószínűleg megint befigyel valahogy.
szept. 17. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, remélem tényleg kamu a kérdésed és nincs 3 gyereked.

Komolyan azt képzeled, hogy a gyereknevelés sikeres ha a gyereked nem képes a tanóra idejét kibírni ivás nélkül?

Tényleg azt akarod bemagyarázni, hogy a gyerekeid 20-30 percenként rohannak inni otthon, út közben vagy bármerre vannak és nem képesek 45 percet mással foglalkozni, megtanulni, hogy a 45 perces óra ELŐTT és UTÁN pont arra van a szünet, hogy akkor egyenek meg igyanak?

Itt van a gond, a sok ennyire teljesen elcseszett szülővel, aki azt hiszi az egész világ körülötte forog és mindenkinél is jobban tudja másoknak hogyan kell végeznie a munkáját.

Akkor most elmondom neked a valóságot. Nem, nem joga a gyereknek az órán inni. Nem, nem ez a 45 perc az amikor innia kell, hanem erre van az órák közti szünete. Nem, nem lesz baja a gyerekednek ha megtanulja, hogy a tanórán a tanulással, a feladataival kell foglalkoznia és nem evéssel meg ivással. Ahogy nem, nem lesz baja attól ha 45 percig nem iszik.

Azt is jó ha tudod, hogy ha a pedagógus elvárja a diákjától az iskolában megbeszélt és megszokott rendet amit minden diáktól ugyanúgy elvár az nem hiszti. Azt nevelésnek hívják és pont azért van rá szükség mert a hozzád hasonló szülők nem tudják nevelni a gyerekeiket.

Az pedig, hogy hazudni, csalni tanítod a gyerekeidet az kifejezetten szép teljesítmény. Tudod az ilyen emberek csodálkoznak utána a legjobban amikor kiderül, hogy a gyerekük a szemükbe hazudott minden gondolkodás és megbánás nélkül, átverte őket, kihasználta és szemtelenül visszapofázik. Mert nem tisztelnek majd. Mi tiszteletre méltó lenne olyan emberben aki szerint hazudni kell a tanárainak, miközben az összes iskolatársuk meg tudja tenni hazugság nélkül is, hogy ott van mellettük az iskolában? Semmi.

De csináld csak! Nagyon fog fájni majd amikor rájössz mit tettél valójában.

szept. 17. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem az egész általános és középiskola valódi terror időszak volt.
febr. 3. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet kibírni 45 percet vízivás nélkül? Felnőtt egy generáció, aki állandóan szlapálja a vizet, 2 villamosmegállónyit is kis flakonnal utazgatnak, aztán a gyereknek tanítják ezt a hülyeséget, hogy tegyék ki ott a másfél literest a padra, aztán húzza meg. Szünet miért van?
febr. 3. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdezõ valamilyen tarhás anyuka lehet.
febr. 5. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!