Ifj. Moman Ottó kérdése:
Ki melyik árvízre emlékszik?
Figyelt kérdés
szept. 17. 08:26
A kérdező szavazást indított:
A 2002-esre
A 2006-osra
A 2013-asra
2002-esre és a 2006-ra
A 2002-esre és a 2013-asra
A 2006-osra és a 2013-asra
Mindegyikre (2002, 2006, 2013)
Nem emlékszem egyikre sem
18 szavazat
1/10 anonim válasza:
2006-os tavaszi tiszai árvízre.
Akkor jártam Szegedre egyetemre. Emlékszem kimentünk nézni a folyót. Akkor asszem rekordot is döntött a Tisza Szegednél.
4/10 anonim válasza:
"Akkor jártam Szegedre egyetemre."
És a katonai szolgálatod kitöltötted?
5/10 anonim válasza:
Veled ellentétben le. Bevonulás Szabadszállás, leszerelés Városföld.
6/10 anonim válasza:
Egyikre se. Alföldön nincs árvíz ahol én vagyok. Itt aszály van. De jó lenne, ha árvíz lenne.
7/10 anonim válasza:
Nagyon emlékszem a 2002-es árvízre, 10 éves voltam. Le is vagyok fotózva egy nagy fagyival az elöntött rakpart felett. 2013-ra is emlékszem, már fiatal felnőttként, ahogy lesétáltunk a dunapartra a Március 15-e térnél, az volt a megdöbbentő, hogy a kikötő dokkok és a hajók nem lejjebb voltak, nem is egy magasságban velünk, hanem szinte feljebb, mint a korzó. Ugye amiatt, mert a víz is egy magasságban volt a korzóval és erre jöttek még a hajók. Rendkívül félelmetes volt, ahogy az a nagy víz némán hömpölyög.
8/10 anonim válasza:
Én arra ahol Orbán Viktor személyesen védte meg a gátat.
9/10 Gál Gábor 2024 válasza:
Az 1980-as évekére. Képem is van róla, ahogy a rakpartot ellepő vízben sétálok.
10/10 Senior Séf válasza:
'98-ban,'99-ben és 2000-ben is egy-egy hetet önkénteskedtem a Felső-Tiszán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!