Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olcsobbak nyugatra az...

Miért olcsobbak nyugatra az élelmiszerek?

Figyelt kérdés
szept. 16. 13:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%
#20 akkor update-elj :D ideje volna
szept. 16. 15:00
 22/24 anonim ***** válasza:
13%
21. Lehet ma már másképpen van spanyolban. Tényleg nem tudom, de én mindig azt tapasztaltam hogy drágább nyugaton szinte minden. Emlékszem Hollandiára is. Egy rokonnál szálltunk meg. Mondta szaladjak le vegyek húst. Csak néztem milyen húsárak vannak... ötszörös kb. A londoni sörözőkről ne is beszéljünk. Nem véletlen éri meg az angol fiataloknak még a pesti belvárosi magasabb árak ellenére is ide repülni bulizni.
szept. 16. 15:06
 23/24 anonim ***** válasza:
77%
#22 hát igen, magyar forintból minden drága... ezért költöztem el, hogy a szint meglegyen, az eurózónában spanyolország nevetségesen olcsó, most voltunk 3 hónapja, röhögtem konkrétan. ftból nem csodálom ha húzós, az is...
szept. 16. 15:15
 24/24 anonim ***** válasza:
17%
Dehogy olcsóbbak.
szept. 16. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!