Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olcsobbak nyugatra az...

Miért olcsobbak nyugatra az élelmiszerek?

Figyelt kérdés
szept. 16. 13:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Nyugatra az élelmiszerek nem olcsóbbak, a fizetések viszont négyszerese a kelet európainak.
szept. 16. 14:11
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
5-ös írta le a legjobban, kiegészítésként a forint árfolyamot is ide teszem az import terméknél.
szept. 16. 14:18
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

11-es

Nem olcsóbbak? Ezek szerint te soha nem voltál nyugaton pl. Bécsben vagy Dublinban, a déli gyümölcsök olcsóbbak kint mint nálunk, a tejtermékek szintén, a hús termékek pl. felvágottak 1 szinten vannak a a magyar árakkal. Ásványvíz az amire azt tudom mondani, hogy drágábbak, mint Budapesten. Dublinban legalább is határozottan drágábbak.

szept. 16. 14:21
 14/24 anonim ***** válasza:
42%
olcsóbbak hát, +1 Dublin, itt meg megy a hazudozás 0-24-ben :D
szept. 16. 14:22
 15/24 anonim ***** válasza:
41%
Nem olcsóbbak, inkább drágábbak persze kivételek vannak, de ez tökmindegy is, a bérekkel van a probléma.
szept. 16. 14:22
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Szerinted miért járnak az emberek Franciaországba bevásárolni?
szept. 16. 14:24
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
A pármillió személy miatt akik a fideszre szavaznak! miattuk van minden!
szept. 16. 14:25
 18/24 anonim válasza:
64%
Az iszonyú adok miatt. Például a 32%-os ÁFA miatt. Máshol még a luxus adó is ha van, kevesebb mint nálunk a sima ÁFA.
szept. 16. 14:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

#10 tavaly voltam spanyolban, és nyilván nem a legolcsóbb részén egy Mallorca nevű szigeten, meglepődtem milyen olcsóak a kaják a budapestihez képest. A motor bérlés pedig sokkal olcsóbb volt az itthonihoz képest, pedig egy 2 éves dupla elsőkerekes (nem trike) piaggio mp3-volt, nem épp egy lepukkant 50-es.

Portugália is volt télen, ott is olcsóbb, de jobb is.

szept. 16. 14:55
 20/24 anonim ***** válasza:
15%
19. 10-vagyok. Lehet, pont spanyolban voltam a legrégebben. De akkoriban (kb 15-20 éve) háromszor drágább volt kb minden. Fél kiló kenyér 400 forint volt, amikor itt még 150 volt.
szept. 16. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!