Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak itt olyanok, akik nem...

Vannak itt olyanok, akik nem szélsőségesen egy párt elvakult hívei?

Figyelt kérdés

Ha igen, leírnátok pár mondatban a politikai álláspontotokat?

Kezdem én: Magamat liberálisnak tartom, és nem vagyok Fidesz szavazó, mert túlságosan zavar a párbeszédmentes propaganda, az uszítás és a hatalmas mutyi. Viszont szimpatikus a Fideszben, a nemzeti, családbarát politika. Nem utolsósorban az is fontos, hogy a többi párttal ellentétben, ők valóban képesek elirányítani egy országot. Az összes többi párt jelenleg (pont a Fidesz hibájából) sajnos vicc kategória.

szept. 16. 08:02
 1/9 anonim ***** válasza:
37%

Igen, pártnélküli liberális, baloldali vagyok, az egyetlen dolog, amit szélsőségesen és megváltoztathatatlanul hiszek a magyar politikával kapcsolatban az, hogy ez a rendszer nem demokratikus, a választások nem szabadok és az egyetlen épeszű döntés, mindennemű választásnak a bojkottálása

Van politikai álláspontom, van politikai nézetem és, ma ez jelen pillanatban teljesen érdektelen és 100%-osan van figyelmen kivül hagyva.

szept. 16. 08:05
 2/9 A kérdező kommentje:
És nincs semmi olyan intézkedés, cél, stb a mostani kormány részéről, amivel egyetértesz?
szept. 16. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Amikor valamelyik nyomorultjuk -többnyire szexuális- botrányba keveredik és lemond, azzal egyet tudok érteni, csak az a probléma, hogy egy valaki nem mond le, soha.
szept. 16. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

A fidesz sem családbarát, sem nemzeti, csak annak hazudja magát, maradjunk ennyiben.

Nem vagyok elvakult TISZÁ-s, de rájuk fogok szavazni (rájuk is szavaztam) , mert akarok adni nekik egy esélyt. Akit ennyire, sokszor gusztustalan módon támadnak, attól tartanak, és nem is alaptalanul.

szept. 16. 08:52
 5/9 anonim ***** válasza:
8%

Igen, én alapból diktatúra-párti vagyok, tehát egypártrendszer legyen, és sok mindenben a szocializmusra hasonlítson a rendszer, tehát erős állami kontroll, lehetőleg minél több dolog államosítva legyen és amit lehet azt Magyarországon termeljük meg (autarkia), viszont Marx meg Lenin tanai helyett a természettudományon kellene alapozni a vezérelveket.

A Pártot biológusoknak és orvosoknak kellene vezetnie, rendbe kell hozni az egészségügyet, az oktatásban kevesebb humán és több reál óra kéne, minden nem-történelmi egyházat be kellene tiltani, a történelmieket meg annyira visszaszorítani, mint a Kádár-rendszerben, és az iskolában a gyerekeket ateizmusra nevelni.

Az alkoholt és a cigit be kellene tiltani, vagy legalábbis először jobban lekorlátozni skandináv stílusú állami italboltokkal, és a Dohányboltok államosításával és az ő bevonásukkal is ebbe a rendszerbe. A fiatalokat erősen alkohol- és cigi-ellenesen nevelni.

A hajléktalanokat és az antiszociális elemeket (pl. csellengők, nem integrálódott romák) átnevelő táborokba kellene küldeni, mint Kínában az ujgur-táborok ahol megtanítják nekik, hogyan éljenek a civilizáció törvényei szerint.

Idővel meg kell oldani a teljes foglalkoztatottságot és be kell tiltani a munkanélküliséget, vissza kell hozni a Közveszélyes Munkakerülő törvényt.

szept. 16. 08:54
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Csak a mi hazánkosok, mert ők magyarok.
szept. 16. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ötös én egyet értek a diktatúrával, csak akkor ne fidesz, Hanem Mi Hazánk alatt legyen.
szept. 16. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Megpróbálom magam körülírni:

-A francia forradalom utáni, ma is meghatározó 4 nagy ideológia nekem mind fontos. Ha valami sorrendféleség kéne ebből 4 ideológiából, akkor a legfontosabb a liberalizmus és konzervativizmus. Szintén fontos, de kevésbé a nacionalizmus és szocializmus.

-Viszont a mai világban ez nem elég, mert most a fenntarthatósággal kéne sürgősen foglalkozni.

-Nem szeretem a hiszterikus politizálást. Például mint írtam, a zöld politika nekem fontos, de azt kifejezetten primitívségnek tartom, amikor műtárgyakat tesznek tönkre múzeumokban figyelemfelhívásként, vagy az utcára ragasztják magukat.

-Azt látom, hogy azok a posztszoci országok, akik EU-pártiak, például a Baltikum, Lengyelország, Csehország, Románia, Horvátország, ők jártak jobban. És érdekes módon nem lett egyikből sem kalifátus, és egyikben sem műtenek át gyerekeket.

Az biztos, hogy egyik parlamenti párt sem képviseli azt, amit én látnék szívesen. A Tisza is túl populista. A 2RK pozitív csalódás nekem, csak kár, hogy gyakorlatilag nulla a támogatottsága. Jobb híján lehet, hogy marad a Kutyapárt, de nem tudom még.

szept. 16. 09:47
 9/9 anonim ***** válasza:
92%
Retkes tolvaj orbán ellenes vagyok inkább. Ha őt leváltjuk utána majd gondolkodom kit érdemes ott tartani.
szept. 16. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!