A Mi Hazánk az valóban szélsőséges párt vagy csak egyes szavazóik azok?
Hát szerintem elég nagy baj, hogy ma "szélsőségesnek" tartanak egy pártot pusztán azért, mert a hazát és a magyar nép érdekeit képviseli..!
Nem így kellene minden pártnak ?!
Végre van egy párt, amelyiknek jó a programja (meg van egyáltalán programja..), szimpatikusak, előremutatók, hazafiak és erre jön egy csomó birka, aki leszélsőségezi, lefasiztázza, lenácizza őket ahelyett, hogy végre örülnének egy alternatívának, új színnek, új lehetőségnek, pozitív változásnak a hazai politikai palettán...
Á, nektek semmi sem jó! :(
"Aki magyar és magyar között gyűlöletet kelt"
Én nem hallottam még őket gyűlöletet kelteni, ellenben rávilágítanak fontos dolgokra: pl. hogy nem kellene a közintézményekbe LMBTQ propaganda meg zászló..., meg hogy tenni kellene már valamit a cgóbűnözés ellen is.
Miért baj az, hogy valaki végre a normális magyart is védeni szeretné és a hagyományos és normális értékrendet ?!
Aki nem bűnöző, annak nincs mitől tartania.
De jelenleg a bűnözőknek meg a pedofil tanerőknek vannak jogaik, sajnos!
Nem tudok nyilatkozni az összes politikusáról, de a vezetőjük mindenféle lapos Földes szintű kontetot terjeszt a videóiban. Komolyan fáj hallgatni azt a sok sületlenséget, amit mond.(már nem is teszem)
A gazdasági elképzeléseikről meg nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolják-e amiket mondanak így a 21.században, vagy ez csak valami kisgazda párt paródia akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!