Mi lesz Debrecennel, ha bukik a Fidesz kormány?
Ha Debrecenben a fideszes városvezetést megszavazták újra akkor nem igaz, hogy az ott élőknek rosszabb lenne az élete. Pont úgy ahogy Szegeden sem rosszabb az emberek élete, hiába a polgármester még miniszterelnök jelölt is volt egy ideig az ellenzék oldalán.
Kitalálsz egy hülyeséget és "csak" a tények nem zavarnak meg benne.
#2 Valóban. A 23 önkormányzati képviselői körben és polgármesternek mégis minden mandátumot a fidesz-kdnp jelöltje nyert meg.
A választáson nem az számít kit nem akarsz megválasztani, hanem hogy kire szavaznak a legtöbben.
Elég hülye kérdés, már bocsika.
Legutóbb amikor debreceniekkel találkoztam, poénkodtam velük hogy milyen Fidesz-csicskák, de kikérték maguknak, és majdnem megsértődtek a gyanúsítgatástól, úgy szidták Orbánt mint a kocsisok. Kósa nevét meghallva majdnem elhányták magukat.
Az viszont tény, hogy egyáltalán nem voltak kiborulva sem az akkugyárak miatt (immár 7 ilyen épül szerintük Debrecenben), sem a vendégmunkások miatt.
A jelenlegi polgármesterükről is úgy nyilatkoztak, hogy jó ember, csak kár hogy fideszes. Én nem voltam még Debrecenben, de egyre kíváncsibb vagyok már rá, ha ennyi indulatot gerjeszt...
7 - Lehet, hogy ők mást látnak fontosnak mint amit te szeretnél. Ennyi.
Ettől még nem birkák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!