A munkaerőpiac sokat javult az elmúlt években elhelyezkedési szempontból.Na,de mikor lesz bérfejlődés?
Én 2013-ban diplomáztam, majd kezdtem dolgozni, levelezőn meg mentem MSC-re.
Most összehasonlíthatatlanul több diplomás munkalehetőség, mint akkoriban.
Egy fontos kérdés,hogy diplomával szellemi munkát végezzen az ember egy télen fűtött, nyáron klimatizált irodában, netán otthon home-officeban, többnyire megoldódott.
Viszont, a probléma másik fele az megmaradt.
Üldögélhetünk a jól felszerelt irodában meg lifteztethetjük a motorosan emelhető asztalt, a fizetés továbbra is pocsék.Nettó 400-550-et keres egy átlagos diplomás itt BP-n.Átlagos és nem programozó.
Ebből jól élni nem nagyon lehet, ha az embernek nincs saját ingatlanja és bérleményben él.
A következő lépcsőfok vagy inkább feladat a politika számára a bérek kérdésének a megoldása.
Pont, hogy most kevesebb diplomás munkalehetőség van mind 2013ban. Most áll az ipar egy csomó országban, egyedül a szolgáltató szektor megyeget, mert arra ígyis-úgyis szükség van.
Nem tudom milyen diplomával keresel te olyan keveset... Egy bsc-s mérnök simán kap bruttó milliót... Esetleg nem büfé szakon kéne diplomázni
Kérdező, a fizetésed rajtad múlik, nehogy már ezért is az Orbánéknak kelljen tennie!
Fogod magad felállsz és keresel egy másik munkát magadnak amivel jobban keresel. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!