Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért erőltetik a magyarokra...

Miért erőltetik a magyarokra palackvisszaváltást ha rendszer csődőt mond?

Figyelt kérdés

[link]

Az emberek 90% csak pénzert viszi vissza. Nekem meg tökéletes volt a sárga kuka. Most elvitte az önkormányzat, igy kénytelen vagyok rendes szemetbe dobni palackot. 3szor probaltam meg viaszavinni egyszer ss sikerült leadni.

2024. szept. 15. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel sokaknál ez a gond!
2024. szept. 15. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Reklamálj Brüsszelben az EU-s intézményeknél.

Nem a magyar kormány találta ki.

Sokan mennek a boltokba, mint a csövesek és viszik be a hatalmas szatyornyi palackot.Nevetséges.

2024. szept. 15. 16:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Kedves első nekem erre nincs időm. Egyrészt minden palackor kiegyengetni merr csak ugy veszi be , meg egy csepp se maradhat benne. Utana meg 5csövesr megvárni meg leas 300darabot fejenként.2es Nekem sárga kuka tökeletes volt nem az eu hibája hogy az önkormányzat bevonta.
2024. szept. 15. 16:28
 4/10 anonim válasza:
25%
Azért eröltetik,mert a fidesznek ebből 100 milliárdos haszna van. A 50 forintot mindenkivel kifizetettik, de a visszafizetésre, visszaváltásra már nincs mód. És még ha működne akkor is egy idegesítő bénaság lenne.
2024. szept. 15. 16:56
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Személy szerint én nagyon örülök ennek a rendszernek. Még semmi problémám nem volt a palackok visszaváltásánál. Ez egy nagyon nagy lépés a jó irányba.
2024. szept. 15. 17:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha lusta vagy visszavinni akkor ne a kukába dob, hanem tedd mellé.

Nem sokáig marad ott, te meg kipipálhatod a napi jócselekedetedet.

2024. szept. 15. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

A lényeg a műanyag hulladék visszagyűjtésén van.

Mert te lehet hogy laposra taposva bedobtad a szelektív kukába, de egy csomó suttyó meg ott dobta ki, ahol kifogyott. Jobb esetben a kukába dobta anélkül hogy kiszorította volna a levegőt, rosszabb esetben meg tele lett vele a patakmeder, az árok, az erdő, stb.

De már most is van aki maga lusta visszavinni, de nehogy már másnak pénze legyen belőle.

Az meg elég nagy szegénységi bizonyítvány amikor azon kárognak hogy nem értik, a homeless meg körbefutja őket intellektuálisan, mert ő tudja hogyan működik a rendszer.

2024. szept. 15. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Átveszem féláron darabját.
2024. szept. 15. 20:33
 9/10 anonim válasza:
Ha jól tudom uniós előírás, hogy elkell kezdeni. Ugye több országba értelmesen működik a rendszer sőt motiváló is. Viszont itt nagyon nagyon bénán lett megoldva és nagyon idegesítő
okt. 4. 18:27
 10/10 anonim válasza:
Nem kell kiegyengetni amúgy elég ha a vonalkód látszik és olvasható:D
okt. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!