Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szülnek a magyar nők?

Miért nem szülnek a magyar nők?

Figyelt kérdés
Azt ne mondjátok, hogy ez is az Orbán hibája. Nyugaton se szülnek, még tán ott rosszabb a helyzet.
szept. 15. 08:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%

Szerintetek eljut egyszer oda a felnőtt lakosság átlagos értelmi színvonala, hogy senki ne mondjon komolyan ilyeneket?

"Nincs is klímaváltozás, tegnap is hideg volt"

"Nincs is probléma a gazdasággal, tegnap láttam több embert is ülni a Starbucksban"

"Nem is születik kevés gyerek, tegnap láttam gyerekeket az Auchanban"

Az oktatás ezt megoldhatja, vagy egyszerűen ha a társadalom felének IQ-ja 100 alatt van, akkor lehetetlen, hogy ők felfogják, hogy ez miért ostobaság?

szept. 15. 09:28
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
És régen már 20 éves koruk körül szülték az első gyereket, tehát termékenyek voltak ahhoz is, hogy mondjuk 4-5 is születhessen, ma meg már addigra kifutnak a termekenysegbol, mire az első jöhetne...
szept. 15. 09:29
 13/25 anonim ***** válasza:
55%

"Szerintetek eljut egyszer oda a felnőtt lakosság átlagos értelmi színvonala, hogy senki ne mondjon komolyan ilyeneket?"

És szerinted te eljutsz egyszer oda, hogy ne kérdezz ilyeneket csak azért, mert egyetlen kósza gyk-zo azt kérdezi, amit? Lehet, hogy korhatár alatti, tehát még növekszik az iq-ja...

szept. 15. 09:32
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
#13 ha egy kósza gyakorizó lenne nem kérdezném, de ez az érvelés rendszeresen előjön újra és újra. Főleg a "nem is vagyunk szegények mert tele van a Tesco", ezt csak a gyakorin tucatszor olvastam már. Persze lehet, hogy mindet ez az egyetlen ember írja, ez igaz.
szept. 15. 09:34
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak egy olyan van itt, aki nincs még 16, az is biztos...
szept. 15. 09:40
 16/25 anonim ***** válasza:
53%
Mert van eszük, azért magyarok.
szept. 15. 10:17
 17/25 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
64%
A gyerekvállaláshoz két ember kell, a nők nem tudnak maguktól gyereket szülni. Márpedig sokkal több anya van, mint apa.
szept. 15. 10:18
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
Azért nem szülök, mert a saját szempontomból nézve nem éri meg. Sem anyagilag, sem kényelmileg, sem a függetlenségem szempontjából. Túl sok lemondással jár, én meg nem vagyok egy mártír önfeláldozós típus.
szept. 15. 11:32
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
Mert rájöttek, hogy lehet nem rabszolgaként is élni.
szept. 15. 11:34
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Pedig itt a csók plusz is.
szept. 15. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!