Lehetséges hogyha Kamala Harris nyeri meg a választásokat, akkor a Fidesz-KDNP váratlanul lemond, és Magyar Péterre ruházza rá a hatalmat (vele viteti el a szart)?
Trump-ra tett fel mindent Orbán mint egy lapra, ha az a lap nem jön be, akkor omlik minden. Onnantól kezdve Washington és Brüsszel örök ellenséggé válnak, akik konkrét lépéseket fognak tenni a mostani magyar kormánnyal szemben.
Amint látjuk, semmi értelme nincsen Európa közepében egy orosz és kínai párti politikát folytatni. Az államadósság és államháztartási deficit történelmi csúcson, a gazdaság romokban, a demográfiai válság a nyakunkon, a kivándorlás ezerrel megy. Az egyetlen európai szövetségesünk Szerbia ahol most írták alá a sorkatonaság visszavezetését, valószínűleg háborúzni fognak Koszovóval. Tehát 2 háborús ország között leszünk, elvágva Nyugattól.. lehet nincs tovább a Fidesznek. Amit el lehetett lopni már elloptak.
Lehet az a tervük ha nem jön be Trump, akkor felveszik a nyúlcipőt és eliszkolnak, és majd Magyar Péter alatt megy csődbe az állam, ő viszi el a balhét?
Mive 4 éve sikerült Bident elnökké tenniük, az is simán lehetséges, hogy Harris is nyer.
Az egy másik kontinens, másik ország. A mienk egy demokrácia, a kormány összetétele a parlamenti választásokon dől el és nem egy tengeren túli ország elnökválasztástól függ.
Nem is értem, hogy juthat ilyen baromság az eszedbe. Mi köze az amerikai elnökválasztásnak ahhoz, hogy nálunk lemond-e a kormány vagy sem? Miért kellene lemondaniuk? A magyar parlament összetétele ugyanaz lesz decemberben is, mindegy ki lesz az amerikai elnök.
Nem muszáj ám állandóan kérdéseket kiírni, nem kell minden baromságot egyből ide behozni!
8) Trumpot meg gondolom egy bölcs vezetőnek tartják....
Ég és föld a kettő. Én előző hetekben rengeteg imterjút, kampánybeszédet meghallgattam Harissel, s egy baromi jó szónok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!