Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy határon túli magyarok is szavazhatnak a magyar választásokon?

Figyelt kérdés
Csak szerintem nem fair?
szept. 14. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Minden magyar állampolgár szavazhat a választáson.
szept. 14. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem sem az, de ez így jó a nagy embernek.
szept. 14. 19:32
 3/14 anonim ***** válasza:
14%

Teljesen jó, szép eredmény.

Nem csípem a Fideszt mostanában Putyin miatt meg a lázításuk miatt de ez korrekt dolog.

szept. 14. 19:34
 4/14 anonim ***** válasza:
14%
Támogatom, tök jó.🙂
szept. 14. 19:34
 5/14 anonim ***** válasza:
17%
Egyetértek vele.
szept. 14. 19:37
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem szavazhatnak. Hát istennek. Bár logikus lenne ezt bevezetni, Orbánék lekenyerezték őket teljesen az állampolgársággal, így még egy ideig hatalomban maradhatnának, ha a Tisza itthon megelőzi őket.
szept. 14. 19:48
 7/14 anonim ***** válasza:
21%

Hát húsz évvel ezelőtt ha valaki azt mondja hogy ilyen lesz, nem hittem volna.

Most meg az faj hogy ez itthon valakit is zavar, én sem vagyok fideszes de ez tök jó dolog a nemzetet összetartja.

szept. 14. 19:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
7, tök jó dolog lenne, ha a Fidesz előre nem kenyerezte volna le a külhoniakat állampolgársággal, magát nemzeti pártnak feltüntetve, miközben csak egy korrupt idegenszívű bűnszervezet. Így ezentúl még évtizedekig rájuk szavaznának. És ők még nálunk is kevésbé értik, hogy a Fidesz valójában micsoda.
szept. 14. 19:58
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Én jobban kiterjesztenem.

Például az 56-os magyarok és családjuk hogyan szavaz?

Mert ők ugye USA, Ausztrál, Svéd, stb állampolgárok...

A most kint dolgozó, vagy kikoltozott magyarok hogyan szavazhatnak?

Ezeknek az embereknek is lehetővé tenném a levélben szavazást, sőt nyitnék egyéni körzeteket azokban az országokban is, ahol legalább 80.000 magyar él. (ennyi egy magyarorszagi választókörzet átlagos lélekszáma)

szept. 14. 20:11
 10/14 anonim ***** válasza:
44%
A külhoniak csak listára szavazhatnak, és olyan kicsi az arányuk, hogy legfeljebb 1 hely múlik rajtuk. Túl van pörögve a téma.
szept. 14. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!