1 hét múlva szavazhatunk, kire fogod behúzni az X-et az EP választáson?
Figyelt kérdés
jún. 2. 12:23
A kérdező szavazást indított:
Tisza
Fidesz
DK-MSZP-P
Mi hazánk
Momentum
MKKP
2RK
MMN
Egyéb párt
Még nem tudom, bizonytalan vagyok
48 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nagyon szembetűnően hiányzik a "Senkire" opció!
Speciel, én azt jelöltem volna!
2/12 anonim válasza:
Csak a kutyák.
Ők nyerték meg a vitaműsort is. Szerintem egyértelmű a választás.
Örök élet! Ingyen sör!
4/12 A kérdező kommentje:
#1 Ha senkire nem szavazol, akkor számodra nem releváns ez a dolog. A szavazólapon se lesz ott, hogy "Egyikre se".
jún. 2. 13:10
5/12 anonim válasza:
MKkp, mert a Tiszának még bizonyítania kell.
6/12 anonim válasza:
A városomban független, a magyein Momentum, az EP-n MKKP
7/12 anonim válasza:
Én az alábbi eredményeknek örülnek az EP választáson, képviselőkre lebontva: (21 fő összesen)
Tisza: 6 fő
Momentum: 6 fő
DK-MSZP-P: 4 fő
2RK: 2 fő
Mindenki Magyarországa: 2 fő
Kétfarkú Kutyapárt: 1 fő
Fidesz: 0
Mi Hazánk: 0
8/12 anonim válasza:
Aztàn az eredmènyek ezek lesznek: Fidesz 12, Tisza 5, Mi hazànk 1, Dk 3 többi 0 ;)
9/12 anonim válasza:
A Fidesz ki akarja léptetni Magyarországot az Európai Unióból és a Natóból. Nem fogjuk megkapni az uniós pénzeket a Fidesz miatt. Emberek.. ÉBRESZTŐ!!!
10/12 A kérdező kommentje:
Közelebb van az igazsághoz, viszont sok múlik majd azon, hogy mennyi szavazat esik ki, mert nem érik el az 5%-ot az adott pártok.
Nekem ez a tippem:
Fidesz 10
Tisza 7
DK 2
Mi Hazánk 1
Momentum 1
jún. 2. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!