Fideszesek, mi a véleményetek a pártotok Moto GP mutyijáról?
5 milliárd forintot tapsoltak el arra, hogy Kósalali tök értelmetlenül Hajdúnánáson akart Moto GP pályát építettni, egy rakás pénz ment a Moto GP tulajdonosának anélkül, hogy lett volna verseny. Most végül a lélegeztetőgép mutyiban is résztvevő ügyvéd közreműködésével a balatonfőkajári kétes külföldi tulajdonú pályára viszik közpénzből a versenyt. Ez is egy fideszes sikertörténet?
Hajdúnánási öregember vagyok. Hát azért ne haragudjon meg a világ, de ilyenről Gyurcsány idejében álmodni sem merhettünk.
Gondolj bele, jönnek majd a turisták, mekkora bevétel lesz ez a városnak. Hajdúnánás épül, szépül, egyre szebb. A főtere is nagyon gyönyörű. Gyurcsány idejében nagyon lepukkant egy település volt ez.
Szerintem hálásnak kell lenni, hogy ilyen vezetés van.
1, 2002 óta vagyok GP fan, Talma teljes karrierjét végigkövettem, 2007-ben már komoly tárgyalások voltak az akkori magyar kormány és a Dorna közt.
Azóta, annyi történt, hogy Magyarországé a legtöbb megnemrendezett futam száma. Kapásból asszem 5 különböző helyszínt tudnék rá felsorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!