Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar liberálisoknak nagy...

A magyar liberálisoknak nagy szívfájdalmat okozna, ha hirtelen újra lenne egy aranycsapatunk?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy a liberálisok nem szeretik a focit. A magyar focit meg főleg nem.

Gondoljatok bele, hogy a folyamatos magyar sikerek mennyire zavarnák őket.

szept. 14. 06:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy hallottam, hogy a liberálisok nem szeretik a focit. "

Nagyon sokan szeretjük a focit, de az azt körüllengő politikát és inkompetenciát már kevésbé. Ahogy szeretem az egészségügyet és oktatást is, de azt már nem, ha elb*sszák.

Ha a foci esetében az utánpótlás nevelésre feccöltek volna milliárdokat és valami népegészségügyi vízió is lett volna mögötte, nem pedig az, hogy szeretett vezetőnk hátsókertjébe épüljön egy stadion, hidd el, jóval kevesebb kritika kapott volna szárnyra.

szept. 14. 10:39
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok liberális, mégis leszarom a focit. Elmebetegség, amit néhány ember művel már ebben az országban. Mindent összemosni a qrva politikával
szept. 14. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!