El kellene törölni a jövedelemadót?
Csak a közép es alsó osztálynak kell fizetni jövedelemadót és ez szerintem illegális. El kell törölni a jövedelemadót es helyette növelni a vagyonnal, 2-nél több ingatlantulajdonnal kapcsolatos adókat. SZJA = lopás.
Következmény: ösztönözné az embereket a munkára. Helyrehozná az ingatlanpiacot azzal, hogy nem egy entitás (Mészáros) alatt van az összes ingatlan.
Szóval semmire sincs válaszod kérdező. oké.
A fideszes korrupció pedig nem az adózás hanem a fidesz ellen érv.
"De mindenkinek adott. Mindenkinek adott, hogy leérettségizzen, tanuljon és egyetemre menjen (TELJESEN INGYENESEN). Levelezőn is ellehet végezni szakot. Sőt felnőttképzésben estin is lehet más szakmát tanulni, teljesen ingyenesen munkamellett."
Kiválasztott egyetemi szakokon és kiválasztott szakmákat. Emellett a munka melletti tanulás hatalmas hátrány. és mind nagyon jól tudjuk, hogy minél rosszabb anyagi helyzetben vannak valakinek a szülei, annál rosszabb a teljesítménye mert nem tud segítséget igénybe venni. Az hogy papíron mi a helyzet és mi a valóság, két eltérő dolog, illene tudni.
"De azok az emberek akik általában minimálbéren vannak, azok olyanok is."
Lehet, de fordított az ok okozat. Nem azért vannak minimálbéren, amilyenek. Hanem azért olyanok, mert nem voltak lehetőségeik.
"Na ők sose fognak tanulni tovább, pedig nekik is lehetne, csak nincs akaratuk, se kitartásuk."
Se pénzük, sem idejük, sem energiájuk, sem alaptudásuk, sem segítségük.
Voltam én az ingyenes felsőoktatásban, elég drága volt :) te is tudod jól, hogy nem csak a képzésnek van díja. Szállás, étkezés, könyvek, rengeteg nyomtatás, plusz órák. Ezek mind pénzbe kerülnek.
"Neki válaszoltam azt hogy a legrosszabb ami történhet az anarcho kapitalizmusban, már megtörtént. Úgyhogy nincs veszítení vagy kockáztatni való azzal hogy bevezessük."
Ezért nem veszi senki komolyan az ancap embereket. Lázálmok és önhipnózis kell ehhezz a valláshoz. Ha szerinted nem mad max vagy SZU + náci németország lesz a vége egy ancap rendszernek, akkor menthetetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!