Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsánnyal mit csinálnának...

Gyurcsánnyal mit csinálnának tetteiért más országokban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 12:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
81%

Sejtettem, tehát csak a jobbikosok cirkusza az egész.

Azt hittem volt valami konkrét bűneset, ami miatt megérdemli a börtönt.

Október 23-át felemlegetni pedig enyhén szólva pofátlanság, azok után a rombolások után, amit még mindig a mi adónkból fizetünk. NORMÁLIS emberek, akik járnak a kövezeten, nem dobálóznak vele kirakatokat, autókat, rendőröket. Azok a boltosok, autótulajdonosok mit ártottak?

2010. nov. 3. 15:44
 22/27 anonim ***** válasza:
4%
én nnem jobbikos vagyok hanem fideszes.. és elegem van ebből a szocikból akik itt prédikálnak a jogállamiságról.. -.-
2010. nov. 3. 15:50
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

"-ÖSZÖDI BESZÉD

-SUKORÓ BŰNSEGÉDLETBEN ELKÖVETETT GARÁZDASÁG

-MEGSZORÍTÁSOK

-2006 ŐSZI OKT 23 AZ EMBEREKET MEGVERETTE"

39%, ezek közül mondd el légy szíves, hogy mi milyen törvénybe/jogszabályba/kormányrendeletbe ütközik. Mert ez itt Magyarország, nem Eritrea, itt az embereket a jog szerint szokták leültetni, nem azért, mert a sarki kocsmában Pista bácsi szerint bűnözők.

2010. nov. 3. 16:46
 24/27 anonim ***** válasza:
66%

Valaki kérdezi mit tett Gyurcsány...Na megmondom én:

Először is kiirtotta a cromagnoni embertípust, kiüldözte a zsidókat Egyiptomból, felgyújtotta Rómát, keresztre feszítette Jézust, nyakunkra hozta a tatárokat, a törököket, a labancokat aztán az oroszokat, kivégezte a a 13 aradi vértanút, kirobbantotta az első világháborút, aztán a másodikat, atomot dobott Hirosimára és Nagaszakira, nyakunkra hozta 60 évre a "komcsikat" -mert Viktortól megtudtuk, hogy 56 most fejeződött be-, a Crovin-közben a tömegbe lövetett, ólmozott paprikával mérgezte a magyar népet, rárontott a saját nemzetére, Tiszai árvizet hozott, áttörte a vörösiszap tárolót és ez még nem minden. Na kíváncsi vagyok ezeket mikor akarjátok ráhúzni Gyurcsányra! Na mikor???

2010. nov. 3. 17:24
 25/27 bumbi02 ***** válasza:
79%

Azért kíváncsi lennék ha téged veretek volna véresre okt 23-án ugyan ezt mondanád e..

értelmes ember téglával dobálozó csürhe és gumilövedékkel lövöldözö rendörök közé nem áll be.. ennyi.. aki ott volt az megérdemelte... más országokban nem lenne ilyen vizsgálat mint most folyik.. oda ment, dobálozott, kapott a fejére és kész.. nekem nem lenne ahhoz képem hogy elöször kővel dobálnám a rendőrt, majd miután megjön az erősités és ök vannak tul erőbe azt ordibáljam hogy nem is én voltam, majd 3 évig pereskedjek hogy én csak sétáltam ott...

de amugy a megszoritások miatt mien jogon akasztanád fel? az öszödi beszédért mien jogon akasztanád fel? azért mert azt mondta h krva ország? ne sirjatok már ilyenen... akinek rá esik a lábára a kalapács és azt mondja h krva isten azt akkor már egyből égessük el elevenen???

2010. nov. 3. 20:34
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben egyetértek a 20:34-as válaszolóval. Mért nem így gondolkodik itt mindenki?
2010. nov. 4. 00:46
 27/27 bumbi02 ***** válasza:

mert akkor mindenki antimagyar lenne mint én.

:)

2010. nov. 4. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!