A nem szavazottak,és akik az ellenzékre szavaztak eddig, azok most egy pontra a Tiszára szavaznának az elég lenne a fidesz legyőzésére?
Figyelt kérdés
szept. 11. 15:26
1/11 anonim válasza:
Igen, ezt kellene csinálni. Aki nem ezt csinálja az fidesz szavazó jelen esetben.
2/11 anonim válasza:
Az nem elég, de pld én is fideszes szavazó voltam és most mar a Tiszára szavaztam Orbán Putyin imádata miatt.
3/11 anonim válasza:
A Fidesz legyőzésére elég lenne, csak semmi értelme nem lenne, mert semmivel nem lenne jobb.
4/11 anonim válasza:
Na azt előre nem lehet tudni, a közmédia pártatlansága meg az europai ügyészség már jó.
5/11 A kérdező kommentje:
kb 8millió szavazó ember van.
Amennyiben megkapná ugyan úgy a 3.06milliós szavazatát a fidesz akkor is majdnem 5millió szavazat lehetne a tiszára, akkor simán nyerne a tisza, nem?
szept. 11. 15:48
7/11 anonim válasza:
#4 A közmédia sosem volt pártatlan, és ezután sem lesz. Határtalan az MP-hívők naivitása :)
8/11 anonim válasza:
Jó rendben lehet lojális a mindenkori kormányhoz ok, de ami most van az azért túlzás nagyon.
9/11 A kérdező kommentje:
Ja csak sokan nem szavaznak.
Ez volt a kérdés :D ha a nem szavazók is elmennének :D
szept. 11. 15:51
10/11 anonim válasza:
D igen D de nem mennek el mindannyian D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!