Ha bevezetik Magyarországon is a sorkatonaságot mint Szerbiában tervezik, akkor a külföldön élő magyaroknak is kötelező lesz hazajönni katonáskodni?
2026-ig szerintem ez a veszély nem fenyeget, hiszen választást kell nyerni. De a 2026-os 2/3-dos győzelem után én nem vagyok megnyugodva afelől, hogy ne vezetnék be nálunk is a sorkatonaságot. Eleve az is érthetetlen, hogyha egyszer háború ellenes a Fidesz, akkor miért plakátozta ki az országot tartalékosokat toborzó plakátokkal? Miért költ ennyit harcászatra és a honvédelem megerősítésére? Furcsa dolgok ezek.
Ha addigra már nem Magyarországon fogok élni, akkor rám már nem lesz érvényes a sorkatonai kötelezettség, ha esetleg bevezetnék?
11
Igen,rokon is levelező főiskolára hivatkozott, úgy bújt ki.
#13 mármint rád nézve? ;P
Amúgy amíg itt nincs háború addig nem fognak öregeket hívogatni, nekik sem érdekük hogy a szívós 18 évesek között pocakos, belassult 28 éveseket kelljen bébiszittelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!